Mladu zidarku prozivali zbog IZGLEDA u radnom odelu: Kada ga je SKINULA, ostali su bez daha (VIDEO)

Zanimljivosti

Mladu zidarku prozivali zbog IZGLEDA u radnom odelu: Kada ga je SKINULA, ostali su bez daha (VIDEO)

Jedna od svega nekoliko žena zidara u Velikoj Britaniji uzvratila je trolovima koji su je prozivali da nije atraktivna zbog posla kojim se bavi. Darsi Ričards (26) kaže da je to uradila u ime svih devojaka jer dobija mnoštvo komentara od muškaraca koji ocenjuju njen izgled samo na osnovu toga što radi muški posao. Otkako je otvorila svoj TikTok nalog prošle godine, Darsi je prikupila više od 200.000 pratilaca i inspiriše druge žene da krenu njenim stopama. Na jednom od snimaka pokazala je kako izgleda transformacija iz kombinezona u bikini.

– Pa ovo mora da je najneprivlačnija stvar koju sam video da žena radi – pisalo je u jednom od komentara.

Međutim, ona je odgovorila je snimkom u kom ređa cigle i penje se uz merdevine na poslu

– To što ti osećaš da si manji muškarac mene ne čini neprivlačnom – odgovorila je Darsi.

@rattlekings

From Site 👷🏼‍♀️ to spain ☀️ here comes the holiday spam guys ✈️ #mallorca #holidayvibes #bikini #bricktok #abroad #lockdownsover #fyp

♬ rumour has it x maneater – allie bennett

Zidarka visoka samo 1,57 metra zaposlila se u kompaniji svog oca i radi zajedno sa njim i braćom, Luisom i Džodijem. Međutim, sve više su je iritirali muškarci koji su je nazivali „nedovoljno jakom“, „previše sporom“ i „neprivlačnom“. U drugom videu, ona se obratila svojim pratiocima.

– Bilo je toliko devojaka, stotine, koje su mi prišle i rekle koliko sam im inspiracija – rekla je Darsi koja inače promoviše liniju ženskih radnih kombinezona.

Devojka kaže da su polovina njenih pratilaca na društvenoj mreži muškarci, kao i da su pozitivni komentari daleko brojniji od negativnih.

– Smešno je kada su drugi uvređeni inspirativnim, nezavisnim, vrednim ženama koje rade svoj posao, i to dobro – glasio je jedan od ohrabrujućih komenrtara. (objektiv.rs)