“Nisam podnosila svoju KOŽU”: Baka celo telo pokrila TETOVAŽAMA, evo koliko NOVCA je potrošila na njih

Ispovijesti

“Nisam podnosila svoju KOŽU”: Baka celo telo pokrila TETOVAŽAMA, evo koliko NOVCA je potrošila na njih

Napravila je i nalog na stranici Only Fans stranici, gde pokazuje svoju drugu stranu Erstin Tristan (55) kaže da joj tetovaže daju energiju. Ova baka i manekenka iz Nemačke do sada je na tetovaže potrošila oko 35 hiljada evra.

Kaže da je mrzela tetovaže, ali sve se promenilo kada je dobila svoju prvu na ruci 2015. godine. Od tada nije mogla da stane jer, kako kaže, više nije mogla da podnese svoju kožu. Sada se redovno razmeće leopardovim otiscima na ramenima, cvetnim motivima na rukama i priveskom u obliku srca ispod gr*di.

– Životnu ušteđevinu sam potrošila na tetovaže. Do sada sam uložila oko 35.000 evra. Jednostavno sam želela da probam nešto novo. Sada, kada se pogledam u ogledalo, vidim prelepu livadu – rekla je ona za Dejli star.

Napravila je i nalog na stranici Onli Fans, gde pokazuje svoju nešto promiskuitetniju stranu. Kaže da se živi samo jednom i da se ne obazire na one koji joj govore da je šteta što je napravila od svog tela. Ipak, mnogo je više onih koji hvale njen izgled, a mnogi joj kažu da izgleda bolje od mnogih mlađih žena. (objektiv.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kerstin Tristan (@tattoo_butterfly_flower)