DALILA DRAGOJEVIĆ SE POKAJALA ZBOG JAVNE PREVARE? Starleta morala da bira između Dejana i Cara, a odgovorom sve ŠOKIRALA!

Showbizz

DALILA DRAGOJEVIĆ SE POKAJALA ZBOG JAVNE PREVARE? Starleta morala da bira između Dejana i Cara, a odgovorom sve ŠOKIRALA!

Dalila Dragojević je progovorila je o svom bivšem mužu Dejanu Dragojeviću i bivšem dečku Filipu Caru, a tom prilikom je otkrila i ko je po njoj bolji čovek.

– Što se tiče moje sezone – ne ponovilo se. Ne bi tako uradila i sa tom osobom. Izabereš pogrešne osobe, i prestaneš da veruješ drugim ljudima zbog toga. Ako krenu sumnje u nekog, uvek ćeš da sumnjaš. Ako bi bilo suđeno da se desi razvod u rijalitiji, bez problema bi to uradila, ali ne na način na koji sam uradila. Ogradila sam svoj odnos sa Filipom, a napadala sam osobu koju nisam trebala. Način na koji sam to uradila, ne bi dopustila sebi to opet – prisetila se Dalila u emisiji na Red Tv-u.

– Sada kada je sve prošlo, ko je bolja osoba Dejan ili Filip? – upitala je voditeljka.

– Niko od njih dvojice. Nisam ja neko ko treba da donosi sud o tome. Prema Dejanu sam ispala loša, a Filip je ispao loš prema meni. Jedni drugima smo napakovali loše stvari, to je začarani krug. Oni za sebe smatraju da su dobri ljudi. Neka njihove buduće donose sud o tome – rekla je Dalila, pa dodala:

– Ja znam ko je bolji čovek, al je nezahvalno da govorim o tome. Znate ko je bio bolji prema meni. Kurir.rs