Dečko je STARIJI od nje 30 godina: Žene ostavlja čim OSTARE, a ona se najviše plaši jedne stvari (VIDEO)

Ispovijesti

Dečko je STARIJI od nje 30 godina: Žene ostavlja čim OSTARE, a ona se najviše plaši jedne stvari (VIDEO)

Dok jedni kažu da prava ljubav nema veze sa godinama, drugi smatraju da je u takvim vezama u velikoj meri prisutan generacijski jaz koji kad tad dovede do razlaza. Međutim, devojka po imenu Demi Lusi Mej iz SAD, odlučila je da razbije predrasude i da na svom proflu objavi da je u vezi sa muškarcem koji je stariji od nje čak 30 godina.

Naime, ona ima tek 20 godina, dok muškarac sa kojim se zabavlja ima 50, ali njima to ne predstavlja nikakav problem u vezi.

S druge strane, ona ističe da su reakcije ljudi uglavnom burne i da postoje oni koji ne odobravaju njihov odnos. Ona je na svom nalogu na TikTok – u objavila video u kojem je otkrila da je njen najveći strah da će je dečko ostaviti kada upozna neku mlađu jer je ona već treća mlada devojka s kojom se ovaj pedesetogodišnjak zabavlja.

Ipak, ona kaže da je sigurna da će on ostati sa njom do kraja, a mnogi u komentarima ispod njenog videa se ne slažu sa njom. Neki od komentara su “Zar ih on ne ostavlja kad dovoljno ostare”, “Naći će još mlađu” i slični.

Naravno, ima i onih koji podržavaju njihovu vezu i zaista se vode mišljenjem da su godine samo broj, te da je najvažnije od svega da se oni dobro slažu. objektiv.rs

@demilucymay_

Replying to @jjjjj.enna age is just a number 😌 #husbandwife #agegap #WeStickTogether

♬ L$d – Luclover