Dok sam bila na putu, otkrila sam da je mama zatrudnela s mojim dečkom, a onda je usledio totalni ŠOK!

Ispovijesti

Dok sam bila na putu, otkrila sam da je mama zatrudnela s mojim dečkom, a onda je usledio totalni ŠOK!

Kada je otišla na odmor u Meksiku, Vanesa nije ni slutila da će joj se život iz korena promeniti. A mlada Amerikanka je je doživela nešto što joj je zauvek uništilo porodične veze i njen odnos s majkom. Vanesa je saznala da ju je dečko Džon prevario s njenom majkom, a da stvari budu još gore, njena majka je ostala u drugom stanju!

– Nisam mogla da verujem kada mi je priznala šta su uradili – ispričala je Vanesa u video klipu koji je objavila na Tik Toku.

Naime, nakon što je na snagu stupila zabrana abortusa u Americi, Vanesa je iz Meksika nazvala bliske ženske osobe da proveri da li su dobro. Majka joj je uznemireno plakala, ali Vanesa je smatrala da je to normalna reakcija na takvu vest. Nakon dva dana, Vanessa se ponovo čula s mamom koja je bila još uznemirenija – i naterala ju je da joj kaže šta se događa.

– Šokirano sam je pitala da mi ponovi ono što je rekla – da je trudna i da je dete Džonovo – priča Vanesa.

Ona se potom vratila ranije s odmora u Meksiku kako bi se odselila iz stana gde je živela s dečkom, ali svoje stvari nije pronašla.

@julesv0923

Story time pt 2… #fyp #cheater #heartbroken #family #storytime

♬ you broke me first – Tate McRae

– Sakrio je moje stvari kako bi me naterao da razgovaram s njim. Rekla sam mu da mi sve vrati, inače ću ga prijaviti policiji – navodi ona.

Posle toga je blokirala i mamu i bivšeg dečka na svim društvenim mrežama i nisu u bilo kakvom kontaktu.

– Odselila sam se i pokušaću da se oporavim od svega toga – rekla je.

To nije kraj škovima, jer nakon što je ispričala svoju priču, javile su joj se brojne žene koje kažu da su se zabavljale s Džonom, dok je on bio u vezi sa Vanesom, a da toga nisu bile svesne. Jedna od njih tvrdi da je čak bila i u “pravoj” vezti sa Džonom.

Vanessu su mnogi pitali da li se osvetila mami i bivšem, ali ona je rekla da smatra da nije na njoj da im se sveti, već da će karma odraditi svoje.

– Ne dajte da vam bilo ko uništi vašu dobrotu, mir i blagostanje – napisala je Vanesa. objektiv.rs