Ja sam bomba, moj muž nije, ali je prava muškarčina: Svi me zovu sponzorušom, ali baš me briga (VIDEO)

Ispovijesti

Ja sam bomba, moj muž nije, ali je prava muškarčina: Svi me zovu sponzorušom, ali baš me briga (VIDEO)

Ljubavna priča Eve Marc i njenog supruga Džejmsa je privukla veliku pažnju. A Eva je od svog braka napravila i pravi biznis i na Tik Toku redovno objavljuje snimke iz njihovog privatnog života.

Eva, koja je rođena na Filipinima, sada živi u SAD-u sa svojim mužem i njihovo dvoje dece. Vremenom, počela je da dobija sve više komentara, mahom negativnih.

Ljudi je uglavnom optužuju da je sa suprugom isključivo zbog finansijske koristi.

@evamartz42

#McDonaldsCCSing #familymartz #fyp #pinay #proudilocano come over here ill cook more so you get fat also 😂🤣 our dinner tonight is 🐓Alfredo

♬ original sound – Katalyst_224

Eva je hejterima poručila da je ona prava “riba”, i da njen muž nije, ali da je on muškarac iz njenih snova. Naravno, ima i mnogo pozitivnih komentara.

– Ako se volite i poštujete to je sve što je važno. I ja mislim da ste vas dvoje divan par – napisala je jedna žena u svom komentaru.

– Ti i tvoj muž ste lepi i spolja i iznutra. Ne obazirite se na ljubomorne i zlobne ljude, oni su ljuti jer su usamljeni i žele ono što vi imate – dodao je još jedan komentator.

@evamartz42

#familymartz

♬ Lover – Taylor Swift

Potom su usledili novi negativni komentari:

– Koliko novca ti daje?! – pitao je jedan komentator, dok je drugi dodao da “je njen muž sigurno mnogo bogat”.

Međutim, njih dvoje ne haju za prozivke, njen Tik Tok cveta, a Eva je objavila snimak na kojem se mazi s mužem u krevetu, i uz ovaj snimak je napisala: On je muškarac da umreš!

Takođe je obećala da će se boriti protiv trolova koji Džejmsa nazivaju “debelim i ružnim”. objektiv.rs