Trebalo je da idemo na dejt, ali mi je poslao PORUKU namenjenu prijatelju: Opisao me je DETALJNO (VIDEO)

Ispovijesti

Trebalo je da idemo na dejt, ali mi je poslao PORUKU namenjenu prijatelju: Opisao me je DETALJNO (VIDEO)

Devojka po imenu Samanta Rouz podelila je video na Tik Toku u kojem je ispričala interesantan događaj koji se desio neposredno pre odlaska na dejt sa jednim muškarcem. U videu koji je ubrzo postao viralan, skupivši više od 7 miliona pregleda, ona je objasnila kako se neko vreme dopisivala sa muškarcem po ipemu Džejk.

Njihov razgovor je postajao sve interesantniji, pa su se dogovorili da se vide uživo. Snimak ekrana njihovog dopisicanje pokazuje kako on uzbuđeno kaže da “jedva čeka” da je upozna. Diskusija o njihovom prvom susretu se zatim nastavlja, a Džejk se hvali kako je srećnik što će uspeti da izvede plavušu.

Ali sve je ubrzo dobilo neočekivani obrt – nakon što ju je obasipao komplimentima, slučajno joj je poslao poruku koja je, zapravo, bila namenjena njenom prijatelju. Uz njenu fotografiju u kupaćem kostimu, Džejk je u poruci napisao: “Ona ima solidnu četvorku, očajna vremena zahtevaju očajničke mere, prosjaci ne mogu da biraju…”

Ubrzo je shvatio da je napravio grešku, pa joj je poslao poruku izvinjenja u kojoj je objasnio da sadržaj nije bio namenjen njoj, kao i da joj je slučajno poslao njenu sliku. Komentari ispod ovog videa bili su brojni, pa su joj mnogi dali podršku i rekli kako je još bolje što je na vreme shvatila s kim ima posla. objektiv.rs

@samantha_roseeeee

#greenscreen #justhayfever #whydomen

♬ original sound – uglinablin