Marija pokazala preko 30 pari brendirane obuće koje posjeduje: Ne volim one koji nose kopije!

Uncategorized

Marija pokazala preko 30 pari brendirane obuće koje posjeduje: Ne volim one koji nose kopije!

Pratioci Marije Šerifović, a naročito ljubitelji njenog Jutjub kanala i vlogova koje snima, zamolili su nedavno pjevačicu da pokaže svoju kolekciju patika, za koju svi znaju da je ogromna.

Tu činjenicu potvrdila je i sama Marija, s obzirom da je istakla da nije u mogućnosti da snimi baš sve patike koje ima jer se mnoge ne nalaze kod nje u stanu.

– Nešto je od Verice u stanu, neštu u još nekom lageru, a kod mene po kući je svuda obuća (smijeh). Ali, pokazaću vam ono što mi je ovdje i što najčešće nosim– rekla je ona.

U videu koju traje nešto manje od 15 minuta Marija je pokazala čak 35 modela patika, kako kožnih, tako i onih sportskih, a u kolekciji su se mogli naći i neki ljetnji modeli poput mokasina. Patike koje pjevačica posjeduje koštaju između sto i hiljadu eura, a detaljno je objasnila i koji to modeli nisu vrijedni novca koji koštaju.

Naravno, ona je izdvojila i svoje omiljene patike koje je nosila najviše puta a u pitanju su Adidas Yeezy koje posjeduje u krem i crnoj boji.

– Najiznošenije, uzela sam im dušu i proputovala cijeli svijet u njima. Služile su me ljudski– rekla je pjevačica.

Kako se među ovom obućom našla i nekolicina patika svjetski poznatih brendova, Šerifovićeva je imala i poseban savjet za one koji je prate a tiče se kupovine skupih komada.

– Nemam problem sa jeftinom obućom, najjeftinije patike koje sam imala su mi bile najudobnije. Imam problem sa ljudima koji nose kopije, nemojte ih nositi! Idite kupite normalne patike, bilo koje sportske, postoje brendovi koji nisu visoko-modni i ne koštaju po par stotina eura a nosite originalnu patiku- poručila je Mara. Izvor: Grand.nova.rs