Ocu POZLILO kada je video od čega zarađuje, a onda joj se PRIDRUŽIO: Zbližili su ih eksplicitni snimci

Ispovijesti

Ocu POZLILO kada je video od čega zarađuje, a onda joj se PRIDRUŽIO: Zbližili su ih eksplicitni snimci

Kimi Grejndžer (27) je počela kao striptizeta, ali se ubrzo okrenula po*nografiji u svojim ranim dvadesetima, a danas je jedna od vodećih zvezda industrije za odrasle

Uspešna glumica priznala je da je njen otac, danas i menadžer, isprva bio zgrožen tom kontroverznom karijerom. Sada, nekoliko godina kasnije, ona je uspešan model sa više od milion pratilaca na Instagramu, a sada je počela da snima privatne sadržaje na svom OnlyFans kanalu.

Njeni prvi angažmani u na početku su imali negativan uticaj na odnos sa porodicom. Ipak, “potreseni” otac je na kraju podržao njen izbor karijere, izveštava Dejli Star. A otkrila je i da je sada bliža nego ikada sa njim.

Kimi se pojavila u “Unfiltered” podkastu, gde je govorila o tome kako je njen otac u početku bio uznemiren i nije mogao da se pomiri sa njenim eksplicitnim poslom.

– Bilo je traumatično kada je moj tata saznao. Osećao se poniženo, želeo je da umre. Pomislio je, “šta sam, dođavola, pogrešno uradio kao otac?”. Nijedan tata to ne želi za svoju decu. To ga je uznemiravalo i dala sam mu prostor koji mu je trebao. Nekoliko meseci nakon što je saznao, javila sam mu se – rekla je glumica.

Kimi je onda otkrila da je zatim prihvatio njenu karijeru i da je čak “ponosan” što je ona “srećna” i “stabilna”.

– Ne želim da ikada pomisli da sam u ovo ušla da bih ga povredila… Ušla sam u ovo jer sam to želela, stvarno iskreno osećam da je to prava stvar za mene, volim, volim, volim ovaj posao. Bilo je to kao da je po*nografija zbližila tatu i mene. Moj tata i ja nikad nismo bili bliski, uvek sam bila fokusirana na mamu. Moja mama je bila alkoholičarka i jednostavno je otišla, dojadio joj je život – rekla je Kimi.

Ona dodaje da je ocu dala do znanja da je bezbedna i da se ne dr*gira. On sada vodi sve finansije i knjigovodstvo. (objektiv.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kimmy Granger (@strangerthangranger)