LIJEPA ŠEHERZADA NAJAVILA DIVNE VIJESTI: Evo šta je objavila, fanovi oduševljeni

Showbizz

LIJEPA ŠEHERZADA NAJAVILA DIVNE VIJESTI: Evo šta je objavila, fanovi oduševljeni

Turska glumica Berguzar Korel uživa u braku sa Halitom Ergencom, glumcem koji je javnosti poznat kao Onur iz serije 1001 noć, ali i Sulejman Veličanstveni.

Lijepa glumica je privlačila pažnju svojom neobičnom ljubavnom pričom, s obzirom na to da je Halit zbog nje ostavio trudnu suprugu. Ovog puta, njihova porodica je bila glavna tema zbog života na dvije adrese. Oni žive na relaciji London i Istanbul, a nedavno se pisalo da će se ipak nastaniti za stalno u britanskoj prijestonici.

Međutim, oni su ipak odlučili da zbog poslovnih i porodičnih obaveza nastave dosadašnji život, a mnoge je obradovala vijest da se Berguzar ponovo vraća na male ekrane. Ona je pored predstava, počela da radi i na nekim televizijskim projektima, a s obzirom da je bila na većoj pauzi zbog djece, ova informacija je mnoge oduševila, prenosi Azra.

– Upravo sam počela da čitam scenarije, iskreno. Ako postoji posao za koji sam uzbuđena u pravo vrijeme, mogu da počnem odmah – rekla je glumica zbog koje je otkazan čak i jedan veliki projekat jer je bila trudna i nije mogla da se posveti. novi.ba

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Berguzar Korel (@berguzarkorel)