Haos na snimanju Zvezda Granda: Viki napala obezbjeđenje, Đorđe poručio novinarima da du.aju! A Đurišićkin komentar je ostavio sve bez teksta!

Showbizz

Haos na snimanju Zvezda Granda: Viki napala obezbjeđenje, Đorđe poručio novinarima da du.aju! A Đurišićkin komentar je ostavio sve bez teksta!

Ove nedjelje počela su snimanja drugog kruga “Zvezda Granda” i po svemu sudeći, to nije prijalo pojedinim članovima žirija jer su neki od njih bili prilično nervozni.

Posebno je bila neraspoložena Viki Miljković, koja je prethodnog dana doživjela veliki stres jer su njenog sina Andreja napali migranti i od njega uz upotrebu noža tražili novac. Ovo je očigledno ostavilo traga na Viki, pa je svoju nervozu iskalila na pripadnicima “Grandovog” obezbjeđenja na ulazu u studio.

Na Košutnjak je stigla taksijem, ali je burno reagovala kada joj nisu otvorili vrata kako bi izašla iz vozila.

– Zamolila bih obezbjeđenje da mi otvori vrata ako može, kada ste već tu. Sljedeći put vas molim da mi otvorite vrata i da malo pripazite na nas – rekla je Miljkovićeva članu obezbjeđenja, prije nego što se žustrim korakom uputila ka šminkernici.

Kako saznajemo od izvora sa snimanja, čim je Viki malo kasnije vidjela Sašu Popovića, skrenula mu je pažnju i požalila mu se na momke koji su zaduženi za obezbjeđenje, da moraju više da ih poštuju i čuvaju. Popović joj je obećao da će taj problem riješiti i da ne treba da se sekira.

– Viki je još jako uznemirena zbog svega što se desilo s njenim sinom Andrejem. Vidjelo se po njoj da je još pod velikim stresom, pa je samim tim bila i jako nervozna tokom čitavog snimanja. Sve kolege su joj tokom pauza pružale podršku. Ona je bila na ivici plača, a i rekla im je da se razmišljala da li uopšte i da dođe na snimanje. Čovjek koji joj nije otvorio vrata taksija bio je samo koleteralna šteta – istakao je naš izvor, koji je bio na snimanju emisije.

Pored Viki, i Đorđe David nije bio pretjerano raspoložen.

Roker je na komentar jednog od novinara što nosi suknju iznervirano poručio:

– Du.aj ga! – što je prisutne ostavilo bez teksta.

Snežana Đurišić nije bila nervozna, ali je, dok je pozirala foto-reporterima, potkačila rokera i njegov čudan modni izraz.

– David vjerovatno ima problem s muško-ženskim odnosima (smijeh). On je u stvari glumac – rekla je Đurišićeva.

– On nema nijedan hit, nema pjesme, ima Generacija 5 – dobacio je neko iz mase.

– Da, da – potvrdila je Snežana uz osmijeh. kurir.rs