ZORICA PRESEKLA SLAVSKI KOLAČ PA BRIZNULA U PLAČ: Na Svetu Petku dobila poruku od sina, ZAJECALA kad je saznala ovo (VIDEO)

Showbizz

ZORICA PRESEKLA SLAVSKI KOLAČ PA BRIZNULA U PLAČ: Na Svetu Petku dobila poruku od sina, ZAJECALA kad je saznala ovo (VIDEO)

Sandra Bakša je pročitala čestitke koje je Zorica Marković dobila od sina, uoči njene krsne slave Svete Petke.

“Draga Zoko, želimo ti puno sreće i zdravlja. Pozdravi nam sve. Puno nam ljubi Sandru”.

“Najbolja majko na svetu, želi ti sin srećnu slavu i da je slavimo još decenijama u zdravlju, sreći i veselju sa porodicom i prijateljima, i u čast predaka a i potomaka. Srećnu slavu želim i svima koji slave, kako u Zadruzi tako i u ‘’spoljnjem svetu’’. Da se na današnji dan zaborave teške reči i impulsivna dela, i oproštaj neka stupi na snagu sa svacije strane, jer je u dušama ljudi oproštaj velika vrlina i odraz čistote kako duše tako i karaktera, svesni smo da je to sve samo jedan reality poduhvat koji nema uzročnu težinu i ne ostavlja trajne posledice, želim svima sve najbolje i neka svi obitavaju u harmoniji, da budu živi i zdravi. Zapaliću sveću za zdravlje porodice i prijatelja i za one koji se ne trude da spoznaju pravu istinu, koji se ne slažu cesto sa nama ili su u tišini i distanci, neka gospod Bog pomogne svima i podari prvenstveno zdravlje, i neka im bude miran san. Kod kuće je sve u najbolje redu, svi smo dobro, Dejan, Zora, Sonja, Anđa, Danilo, Đole, Vera, Milan, Mlađo, Dragi, Slavica, Peđa, Mira i ostali bliski prijatelji i familija iz Beograda, Kosjerića, Užica, Tubica i Kraljeva su zdravo, dobro i u punoj snazi. Ja sam još izuzetno neozbiljan, pri odlasku u Rim sam upoznao novu devojku, Lauru, njeni su poreklom iz Firence, jest’ da nije Beograd ili Šumadija, al’ nema veze, dobro je vaspitana, hvalospevno školovana i izuzetno inteligentna osoba, i nemoj da birneš, neće ništa da zakmeči dok ne izađeš iz Zadruge.

Pored Zorice, danas i Neca i Peca slave Svetu Petku.

“Srećna slava od srca mojim blizancima Peci i Neci. Čestitajte slavu Zorici i drugima. Vole vas mama i tata, mnogo nam nedostajete i znate da smo svim asrcem uz vas. Mnogo nam nedostajete, mnogo se brinemo. Brinite o svojim honorarima. Budite hrabri, dostojanstveni”, pročitao je Neca. kurir.rs