Stao je ispred pekare i dao prosjaku 120 dinara, a onda ga zadesio UŽAS: “Drago mi je što nisam POGINUO”

Stao je ispred pekare i dao prosjaku 120 dinara, a onda ga zadesio UŽAS: “Drago mi je što nisam POGINUO”

Jedan anonimni muškarac podelio je svoju ispovest sa javnošću i otkrio kako mu se tokom jednog uobičajenog dana dogodilo nešto što ga je nateralo da se zamisli.

– Ispred pekare me zaustavio prosjak i tražio nešto siće da kupi hleb. Bio sam u žurbi i dajem mu svu siću iz novčanika, nije mnogo, možda oko dve marke (oko 120 dinara) i nastavljam dalje. Sve to je po mojoj proceni trajalo maksimalno 10 ili 15 sekundi – otkrio je on.

Zatim je opisao šta se nakon toga dogodilo.

– Potom sedam u auto i nastavljam put i iz suprotnog pravca čovek uleće u makaze i pokušava nemoguće preticanje. U poslednji čas je dovršio preticanje, a toliko blizu sudara je bilo da sam mu video strah i paniku u očima. Ja sam pola sata bio bled i noga mi je drhtala sve do odredišta – napisao je muškarac.

Potom je opisao važnu stvar koju je zaključio.

– Tek kasnije shvatam, onih 10 ili 15 sekundi mi je glavu spasilo. Nisam neki vernik, ali ako nema Boga, ima neka viša sila koja ti vrati negde u životu za neku sitnicu ili dobro delo koje si napravio. Drago mi je što nisam poginuo – zaključio je on. (objektiv.rs)

Share this content:

You May Have Missed