(VIDEO) Otetu djevojku nisu si*ovali zbog jedne stvari koju ju je majka naučila

Region

(VIDEO) Otetu djevojku nisu si*ovali zbog jedne stvari koju ju je majka naučila

Za većinu od nas svakodnevni život se sastoji od mnoštva svakodnevnih aktivnosti, uobičajenih banalnosti koje niti ne utječu nešto puno na naše živote niti općenito na svijet. Ipak, ponekad dođe trenutak koji izgleda kao da o njemu ovisi cijelo naše postojanje.

Dvadesetogodišnjakinja i studentica sveučilišta Južne Caroline Jordan Dinsmore s takvim se trenutkom suočila 26. srpnja 2017. Nakon što joj je završila smjena u lokalnom restoranu, odlazila je prema svojoj stambenoj zgradi. Izlazila je iz automobila kada se muški dvojac stvorio iz drvenog odjeljka blizu njezinog automobila nakon čega su uperili pištolj u nju.

„Uspaničarila sam se i počela sam vrištati“, izjavila je za Teen Vogue. „Muškarac koji je držao pištolj rekao mi je da prestanem ili će me upucati, nakon čega me prisilio da legnem na tlo“. Nakon što ih je odvezla do obližnjeg bankomata (nisu znali voziti zbog ručnog mjenjača automobila) i podizanja 300 dolara, Dinsmore ih je preklinjala neka uzmu njezin automobil i neka je puste. Odbili su.

„Sada ćeš nas odvesti na jedno drugo mjesto“, rekao je jedan od muškaraca. „Kada stignemo ondje bit ćeš silovana“.

Njezin um počeo je ubrzano raditi. „Sjetila sam se svoje majke“, izjavila je za WCBD.

„Ona je zamalo postala žrtva seksualnog napada dok je bila na fakultetu, ali se borila i otjerala napadača. Znate, bit ću snažna poput moje majke. Izvući ću se iz ove situacije“.

Njezina majka Beth Turner, govorila je neka „nikada ne dopusti nekome da ju odveze na drugu lokaciju, jer se ondje događaju zaista loše stvari“. U jezivoj slučajnosti, napad na njezinu majku odvijao se na sličan način kako se odvijao i napad na nju.

Muškarac se nadvio nad njom sa stražnje strane automobila, želeći je napasti. Mogla se izvući samo nasilnim udaranjem. Stoga, prisjećajući se majčinog savjeta, Dinsmore nije vezala svoj pojas nakon što se vratila u automobil. Uz to, čekala je dok ne dođe do raskrižja, gdje su tri automobila dolazila iz različitih smjerova.

Nakon toga je izbacila je automobil iz brzine i otrčala. S obzirom na to da nisu mogli voziti automobil, otmičari su pobjegli, a žena koja je vidjela kako djevojka bježi pozvala je 911. Nakon što je nazvala svoju majku, najprije ju je uvjerila da je u redu. Nakon toga se prisjetila svoje priče.

„Znate, kao roditelj svojoj djeci stalno dajete neke savjete“, rekla je Turner. „Ne znate što ona slušaju, ne znate na što obraćaju pozornost i čuti da je ona zapravo slušala i da je to ostalo u njezinoj glavi… zbog toga se osjećate dobro“.

„Uvijek sam joj govorila, nikada nemoj dopustiti nikome da te odvede na skrovito mjesto“.

„Znala sam da je snažna, pametna i dosjetljiva. Nisam znala da to ima u sebi“, rekla je s ponosnim osmjehom i odmahujući glavom. „Nisam znala da to ima u sebi“. /Izvor: magazin.ba/