Isplivali šok detalji iz života Aleks Nikolić: Radila kao animir dama, imala zabranu ulaska u Tursku, a zbog ovog je pretučena!

Showbizz

Isplivali šok detalji iz života Aleks Nikolić: Radila kao animir dama, imala zabranu ulaska u Tursku, a zbog ovog je pretučena!

Nije nepoznanica da je zadrugarka Aleksandra Nikolić imala burnu prošlost, o čemu je svojevremeno pričala. Naime, Aleksandra je odranije poznata po druženju sa žestokim momcima, kao i to da je radila kao animir dama u Turskoj, o čemu je svojevremeno otvoreno pričala:

– To mi je naišlo u tom trenutku, upoznala sam jednu djevojku i rekla da radi to, vidim da ona ima sve i ja sam poželjela. Kaže ne radim ništa, kao hostesa, pijem piće sa njima. Sjedila sam tamo i pila piće sa njim. Svaki gost koji uđe u lokal, ja sam dužna da priđem i pružim ruku, ako mu se svidim on meni kaže da sjednem za njegov sto i naruči mi piće. Ja zarađujem od procenta.

– Bila sam i hapšena na tim mjestima. Neko je prijavio djevojke da radi na crno, to je bilo u Turskoj. Policija je imala dojavu da je tu pros..tucija, bili smo pet dana u pritvoru. Imala sam zabranu za ulazak u Tursku do prije par mjeseci. Mami nisam smjela baš sve da kažem – pričala je Aleks, pa nastavila:

– Pretukao me je jedan čovjek, najbolji prijatelj gazde lokala jednog. Tukao me je jer smo pričali malo glasnije u stanu, ja sam se jedina našla da mu odgovorim i on me je istukao. Dobila sam takve batine da je neko to čuo i zvao policiju. Gazda nas je zaključao pet dana u stanu da ne bi izašli. Kada je policija došla bila sam pod sedativima. Nisam mogla kući da idem, nisam isplaćena, i nakon pet dana sam ušla u lokal gdje radim i tu sjedi taj čovjek što me je prebio. Osetila sam se kao dno kada sam mu pružila ruku u pitala kako je. Prolazili su mi filmovi kroz glavu ali nisam mogla ništa. Radila sam na crno, nisam mogla da prijavim policiji – ispričala je Nikolićeva.

Mađutim, Nikolićeva nikada nije poricala druženja sa žestokim momcima:

– Imala sam pogrešne partnere, pogrešnim putem sam krenula. Imala sam momke koji su se bavili kriminalom, dolazila sam do njih kroz izlaske, prijateljstva – govorila je svojevremeno Aleksandra za Pink. kurir.rs