SLOBA RADANOVIĆ SNIMAO TRUDNU SUPRUGU! Pevač uhvatio prelep kadar i sve RAZNEŽIO, Jelena ponosno pokazala STOMAK! (FOTO)

Showbizz

SLOBA RADANOVIĆ SNIMAO TRUDNU SUPRUGU! Pevač uhvatio prelep kadar i sve RAZNEŽIO, Jelena ponosno pokazala STOMAK! (FOTO)

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena čekaju svoje prvo dete, a tokom njene trudnoće odlučili su da odu na putovanje u Rim. Slobina fan stranica je prikupljala danima njihove objave iz Italije, pa je administrator napravio romantični video.

Prelepi kadrove koje su snimali pevač i njegova žena ostavili su sve bez daha, a jedan se posebno dopao korisnicima Instagrama. Naime, Sloba je pokazao kako Jelena sada izgleda, a prvi put otkako je trudna, joj se jasno video stomak. Radanovićka je podigla majicu i vezala je, te je prizor raznežio mnoge.

Inače, par renovira kuću koju su kupili pre par meseci.

– Već duže vreme Jelena i Sloba planiraju da srede kutak za njene sinove, a sada, kada stiže prinova, odlučili su da naprave i sobu za bebu, ali i za Jelenine dečake. Počeli su da naručuju opremu za dečiju sobu i sve će biti ušuškano i lepo. Sledeće godine će im i bazen u dvorištu biti završen i čeka ih prava idila – ispričao je izvor za Informer. Kurir.rs