Umjesto na botoks, idite kod ljekara: Dušica Jakovljević poslala snažnu poruku svim ženama!

Showbizz

Umjesto na botoks, idite kod ljekara: Dušica Jakovljević poslala snažnu poruku svim ženama!

Voditeljka Dušica Jakovljević prisustvovala je humanitarnoj reviji fotografija koja pomaže ženama oboljelim od raka dojke.

Naime, na samom početku razgovora voditeljka je istakla da je uvijek u životu nalazila vremena da ode na botoks, ali ne i kod ljekara, a sada je riješila da promijeni to.

– Žene koje se bore sa rakom su heroine. Divim im se! Ja sam uvijek nalazila vremena za botoks, tetoviranje, kafu sa drugaricama, ali ne i za redovne preglede. Imam 42 godine i nikad nisam bila na mamografiji! Osvijestila sam se i zakazala za ponedjeljak sve preglede, na koje ću vodim i kćerku od 15 godina. Naučite da cijenite život prije nego što bude prekasno za to – kaže voditeljka i dodaje da su se ljudi bliski njoj borili sa kancerom:

– Moja bivša svekrva je imala ozbiljan zdravstveni problem, kao i neki moji prijatelji. Teško mi je kad se sjetim toga!

Dušica je izbjegavala redovne preglede jer se plašila da ode kod ljekara.

– Dvije godine me je konstantno boljela glava. Prijateljica Danica Maksimović se zabrinula zbog toga i molila me da odem na pregled. Na kraju sam otišla kod doktora, i hvala Bogu, nije bilo ništa strašno, već upala sinusa. Imala sam više sreće nego pameti. informer.rs