Morao je Popoviću da plati odštetu: Milan Stanković je jedini pjevač koji je imao problem sa Grandom, ovo je razlog sukoba!

Showbizz

Morao je Popoviću da plati odštetu: Milan Stanković je jedini pjevač koji je imao problem sa Grandom, ovo je razlog sukoba!

Muzičko takmičenje “Zvezde Granda” emituje se od 2004. godine, a do danas iznjedrilo je veliki broj pjevača i pjevačica koji su, manje ili više, napravili uspješne karijere, a jedan od njih je bio i Milan Stanković, tako da je mnoge šokirala vijest da pjevač prekida ugovor sa “Grandom”.

Naime, Milan Stanković je prije nekoliko godina prekinuo saradnju sa “Grand” produkcijom o čemu je javno pred milionskim auditorijumom pričao, ali ni on i Saša, tada nisu rekli, šta je tačan razlog raskida ugovora.

Stankoviću je svojevremeno bilo zabranjeno 17 mjeseci da gostuje u emisijima Grand produkcije, nakon čega je odlučio da sklopi primirje sa estradnim magom Sašom Popovićem. Direktor Granda je tada potvrdio da je saradnja između produkcije i Milana završena, ali je otkrio da će mladi pjevač i dalje imati mogućnost da se pojavljuje u Grand emisijama.

Popović je nakon dugo godina ćutnje otkrio da je jedino imao problema sa Milanom Stankovoćem, koji po njegovim riječima nije htio da se povinuje ugovoru.

– Otkad Grand postoji, od 2004. godine stvarali smo nova imena, nove zvijezde i održavali popularnost Bekuti, Šabanu, Tozovcu i svim pjevačima te generacije. Otkad smo krenuli sa zvijezdama, pa sve do danas to su mnoga imena. Imali smo problem samo s Milanom Stankovićem, koji je kad se vratio sa Evrovizije rekao da neće da se povinuje našem ugovoru i da radi za Grand. To je jedino negativno iskustvo, morao je neku odštetu da plati i to je to – rekao je Saša u emisiji Premijera Vikend Specijal.

Podsjetimo, Milan Stanković je svojevremeno u emisiji „Glamur specijal“ na TV Hepi ispričao da mu je Saša Popović zabranio da s Jelenom Karleušom otpjeva „Insomniju“. kurir.rs