Muž misli da je dete njegovo, a PRAVI OTAC je dečko moje zaove: Šokirala priznanjem, ali tu nije bio kraj

Ispovijesti

Muž misli da je dete njegovo, a PRAVI OTAC je dečko moje zaove: Šokirala priznanjem, ali tu nije bio kraj

Majka dvoje dece se našla u teškoj situaciji. Udata je za čoveka kog ne voli, ima dvoje dece od čega je jedno sa ljubavnikom u kog je ludo zaljubljena. On je prihvatio dete ali ne i nju, a ovo je ispovest koju je podelila:

Ne mogu da odolim fantastičnom intimnom odnosu koji imam sa dečkom moje zaove. Znam da bi trebalo da prestanem, ali to je najbolji koji sam ikada imala. Naša priča počela je nekoliko meseci pre rođenja mog prvog deteta. Tada sam se uselila sa tadašnjim dečkom u novu kuću a onda se pojavio on.

Sećam se da nam je dvorište bilo u strašnom stanju, izgledalo je kao smetilište. Bilo je potrebno da se sve to sredi kako bismo počeli normalno da živimo u toj kući. Razgovarala sam sa sestrom svog muža koja nam je ponudila da njen dečko dođe da pomogne, budući da ima kombi i da svo to smeće može da preveze.

Tada sam ga prvi put videla. Ostala sam u potpunom šoku jer je bio neverovatno zgodan i lep. Nekoliko meseci nakon mog porođaja, rekao mi je da ga strašno privlačim i to još od prvog susreta. Nisam mogla da mu odolim i taj dan smo završili u krevetu. To je bio fantastičan divlji odnos kom nisam mogla da odolim. Nakon toga nastavili smo da se viđamo tajno, i još uvek to radimo.

Sa druge strane, intimni život sa mojim suprugom je potpuno nestao otprilike godinu dana nakon venčanja. On je potpuno nezainteresovan za mene.

Prošle godine sam ponovo ostala trudna. Moja devojčica sada ima tri meseca a mom mužu ništa nije bilo čudno, iako je naš se*sualni život skoro nepostojeći. Od prvog trena sam znala da je dete mog ljubavnika. On ju je prihvatio i obećao da će uvek biti tu za nju i da će uraditi sve što može ali naša veza je to što je i nikad ništa neće biti više od toga.

Često se viđamo na raznim porodičnim okupljanjima, a ja to nisam mogla da podnesem. Rekla sam mu kako se osećam i prekinula našu vezu. Ubrzo je počeo da me pravi ljubomornom flertujući sa mojom najboljom prijateljicom, a kada je saznao da mi se udvarao njegov prijatelj, potpuno je poludeo.

Između mene i mog supruga nema više ničega. Ne volim ga. Već dugo razmišljam da ga ostavim, ali zbog dece mi je lakše da smo zajedno. Ne znam više da li moj ljubavnik ima ikakva osećanja prema meni jer je sve to komplikovano, ali iako znam da naša veza nije moralna i zdrava, ja sam luda za njim. (objektiv.rs)