UČINILA PREJAKU STVAR! Bila 10 Dana U Vezi Sa Muškarcem, Pa Primetila Nešto Jezivo U Njegovom Kupatilu

Ispovijesti

UČINILA PREJAKU STVAR! Bila 10 Dana U Vezi Sa Muškarcem, Pa Primetila Nešto Jezivo U Njegovom Kupatilu

Moli je kratkotrajnog partnera upoznala u jednom obližnjem baru, te su se naredne večeri videli kod njega. Moli Henkok (29) iz Čikaga provela je samo 10 dana u vezi sa muškarcem za koga joj se učinilo da je pristojan, inteligentan i pre svega iskren. Moli je kratkotrajnog partnera upoznala u jednom obližnjem baru, te su se naredne večeri videli kod njega. Ni tada nije primetila nešto što će joj narednog puta upasti u oči.

– Prvi put kad sam bila kod njega, u kupatilo sam mu ulazila samo da se umijem. Nisam ni obraćala pažnju šta ima. Nije me ni interesovalo. Posle 10 dana sam ponovo bila u njegovom stanu i sve je izgledalo još bolje i lepše među nama. Ujutro sam ustala i otišla u to isto kupatilo da se istuširam. Hvala Bogu na toj odluci – rekla je Moli na društvenim mrežama.

Ona je otkrila da u partnerovom kupatilu postoje neki čudni predmeti.

– Prvo sam primetila dva ženska parfema, dezodorans i neseser u jednoj ladici. Imala sam osećaj da moram da proverim tog čoveka, nešto mi je govorilo da je možda u još nekoj vezi. I bila sam u pravu. Ja sam mu bila ‘rezervna varijanta’, imao je već vezu od godinu i po dana, a ta devojka nije bila u gradu kad smo se upoznali. Ono što me je frapiralo je što sam videla jednu vudu lutkicu u ćošku kupatila među stvarima koje ne koristi tako često. Potom sam u visećem elementu pored pene za brijanje ugledala i igle za vudu, kao i neka tri izuzetno mala klupka, ugurana iza pene na polici. Shvatila sam da s njim nisu čista posla – rekla je Moli.

Nije se ni istuširala, već je odmah krenula po stvari.

– Bio je u kuhinji, rekla sam mu da idem kući, da me nešto stomak boli. Posle me je danima zvao, nisam se javljala. Nedelju dana kasnije videla sam ga u gradu u opuštenoj šetnji centrom s nekom devojkom, verovatno tom ‘stalnom’. Delovali su kao da su zajedno 10 godina. Prišla sam mu i pozdravila se s njima. Tu devojku pitala sam da li je njen sivo-rozikasti neseser u njegovom kupatilu, kao i vudu lutkica. Pogledala ga je kao da će ga ubiti. Potom sam samo otišla. Mislim da sam učinila pravu stvar, žena mora da štiti ženu – rekla je Moli Henkok na TikToku.(espreso.co.rs)