Devojčica pitala KOMŠIJE da joj budu baka i deda: Nakon mnogo godina otkrila je dugo čuvanu TAJNU (FOTO)

Ispovijesti

Devojčica pitala KOMŠIJE da joj budu baka i deda: Nakon mnogo godina otkrila je dugo čuvanu TAJNU (FOTO)

Ono što je svakom detetu najbitnije, jeste da bude okruženo porodicom koja će da ga voli. Priča ove devojke to potvrđuje. Naime, devojka po imenu Kejtlin Martinez iz Kolorada je imala divnu majku. Imala je i oca koji ju je jako voleo. Ali, njen otac je bio vozač kamiona tako da je provodio veći deo godine na putu.

Kejtlin, koja je tada imala tri godine, nije imala braće ni sestara tako da je uvek tražila drugu decu za igru. Tokom jedne takve potrage, naišla je na stariji par, svoje komšije, koje su bile jako prijatne prema njoj. Par, Arlin i Bil su voleli da pričaju s njom preko ograde. Prvi put kada su se upoznali Arlin je dala Kejtlin jagode iz svoje bašte.

Kako su meseci prolazili, tako se Kejtlin sve više zbližavala s Arlin i Bilom. Svaki dan bi odlazila do njih, a jedan takav dan im je pokucala na vrata, sela u njihovu dnevnu sobu i upitala ih: „Želite li da budete moji deda i baka?“

Arlin i Bil su se jako iznenadili tim pitanjem. Zapravo, počeli su da plaču. Oni nisu imali dece tako da su mislili da nikada neće imati priliku biti deda i baka.

Tada je Bil dobio ideju. Naravno, nije bilo moguće zvanično imenovati Kejtlin njihovom unukom. Ali, on je na internetu našao obrazac za usvajanje i odštampao ga je. Njih troje su ga potpisali, a Bil ga je uramio i stavio na zid u dnevnu sobu gde je ostao više od deset godina. Za svo to vreme je Kejtlin bila u jako bliskim odnosima sa svojom bakom i dedom. Oni su uživali da slušaju kako joj ide u školi, koje hobije ima i šta želi da radi kada završi školu.

Arlin bi pomagala Kejtlin sa raznim projektima kao što su šivenje ili slikanje. Bil ju je učio kako da vozi automobil. Pri završetku srednje škole Kejtlin im je rekla da ne zna hoće li upisivati fakultet jer je jako skup. Ali, Bil i Arlin su je ohrabrivali da pokuša da se upiše, a kada je bila primljena otkrili su da su štedeli skoro 10 godina upravo za njen fakultet.

Ali, pre nego je otišla na fakultet Kejtlin je želela da zna zašto Bil i Arlin nikada nisu imali dece. Tada je otkrila njihovu tajnu. Naime, oboje su dolazili iz problematičnih porodica i bili su jako siromašni. Arlin je imala problem s alkoholom, a kada se otreznila i vratila na pravi put bilo je prekasno za decu.

Kejtlin je tada otišla na fakultet, a Bil i Arlin su joj sve vreme pomagali. Godine 2013. Bil je nazvao Kejtlin kako bi joj rekao da je Arlin preminula. Samo dva dana pre godišnjice njihovog “usvajanja”.

Tokom sahrane, Bil je rekao da je Arlenina najveća radost u životu bilo odgajanje njihove unuke, Katie. Kejtlin nije znala da je Bilu i Arlin toliko značilo to što su bili deo njenog života. Njihovo zajedništvo ispunilo je velike praznine u njihovim srcima bez obzira na to što nisu bili u krvnom srodstvu. (objektiv.rs)