Muškarac otišao kod zubara, a onda je supruga čula TRAGIČNE vesti: Pozvala ga odmah, saznala je NAJGORE

Ispovijesti

Muškarac otišao kod zubara, a onda je supruga čula TRAGIČNE vesti: Pozvala ga odmah, saznala je NAJGORE

Roj Robinson (48) bio je kod svog zubara na rutinskom pregledu ujutru 10. januara kada je iznenada preminuo. Njegova porodica potresena je nakon njegove iznenadne smrti jer je on samo prestao da diše na zubarskoj stolici. Njegov stariji brat Kevin Krompton (51) rekao je da je Roj prestao da diše tokom poliranja zuba, a hitna pomoć je odmah pozvana. On je prebačen u opštu bolnicu Tamesajd gde mu je dijagnostikovano krvarenje na mozgu.

– Nikad se ne zna – rekao je Kevin iz Morecambea. Jednog trenutka si ovde, a sledećeg te nema. Život je tako nepredvidiv. Bilo je tako kao iz vedra neba. Telo je kao tempirana bomba.

Roj je bio divan. Voleo je da popije piće sa svojim drugovima i da se smeje – uvek je samo hteo da se dobro provede. Mislim da nikada nije shvatio koliko prijatelja ima i kakav je uticaj imao na ljude. Otac troje odrasle dece, Dominika, Luisa i Antonije. Roj je bio veoma ponosan na svoju decu i ono što su napravili od svojih života. Vatreni navijač Mančester sitija ostao je bez posla, ali se skoro kvalifikovao za gipsara i vodoinstalatera. Uvek je pokušavao da sebi napravi bolji život. Upoznao je svoju partnerku Paulinu pre oko 10 godina i otada su zajedno.

Za tragediju njegova žena Paulina je saznala kada je Roj odveden u bolnicu. On se nije pojavio na zakazanom sastanku. Zvala ga je na mobilni telefon dva sata bez odgovora nakon čega je nazvala zubara koji joj je rekao da je Roj doživeo infarkt.

U činu ljubaznosti, Kraljevska bolnica Salford kontaktirala je Mančester Siti, tim koji je Roj podržavao od detinjstva, da ih obavesti o njegovoj smrti i njegovoj doživotnoj lojalnosti klubu. (objektiv.rs)