Baka Tražila Od Kćerke Novac Da Bi Čuvala Unuka: Potez Koji Je Zapalio Internet, Pljušte Kritike!

Ispovijesti

Baka Tražila Od Kćerke Novac Da Bi Čuvala Unuka: Potez Koji Je Zapalio Internet, Pljušte Kritike!

U današnje vrijeme kada su oba roditelja zaposlena, bake i deke priskaču u pomoć da pričuvaju svoje unuke dok se mama i tata ne vrate s posla. Jedna baka iz Australije koja radi posao od kuće, morala je da je prestane da radi nekoliko dana u toku nedelje kako bi čuvala jednogodišnje unuče, zbog čega je odlučila da to zadovoljstvo naplati.

Naime, baka je za čuvanje unuka od kćerke i zeta tražila 15 dolara po satu, a svoj potez je obrazložila time što je morala zbog toga da ostavi posao nekoliko dana. Kćerka joj je ponudila satnicu u visini od 10 dolara, ali baka je odbila taj iznos, čak se i naljutila zbog male ponude, prenosi Daily Mail.

“Ja ne vodim vrtić, treba mi novac da nadoknadim platu koju ću izgubiti jer nekoliko dana neću raditi svoj posao”, napisala je baka na društvenim mrežama.

Nakon te objave, korisnici su je zatrpali komentari.

Velik broj korisnika smatra kako je očigledno da ova baka uopšte ne želi da čuva svoga unuka, pogotovo jer traži tako veliki iznos. Većina se složila da toliko novca dobijaju profesionalne dadilje koje su završile školu i razne kurseve, pa su pitali baku koje kvalifikacije ona ima da želi takvu satnicu.

Međutim, bilo je i onih koji su podržali baku, a kao obrazloženje naveli su da joj treba nadoknada jer ostaje bez dela prihoda.

“Zar je njena obaveza da radi besplatno da bi pomogla kćerki?!”, glasio je jedan komentar.

Šta vi mislite ko je u pravu? (Stil.kurir.rs)