DADILJA OTKRILA PRIJINE I FILIPOVE TAJNE Pevačica 3 meseca od porođaja krenula da peva, evo kako se ponašaju iza zatvorenih vrata

Showbizz

DADILJA OTKRILA PRIJINE I FILIPOVE TAJNE Pevačica 3 meseca od porođaja krenula da peva, evo kako se ponašaju iza zatvorenih vrata

Iako uživaju u roditeljstvu, Aleksandra i Filip se, kao i većina mladih parova, oslanjaju na pomoć baka, Zorice i Borke, koje obožavaju unuka. Aleksandra Prijović i Filip Živojinović važe za porodične ljude, a sreća njihovog sina Aleksandra na prvom im je mestu.

– Od trenutka kada se rodio, on je ne samo glava kuće, već šef naših života. Aleksandar je naša najveća sreća i ljubav – izjavila je jednom prilikom Aleksandra, koja se često može videti kako se, ležerno obučena i bez šminke, igra sa mališanom u obližnjem parku.

Iako uživaju u roditeljstvu, Aleksandra i Filip se, kao i većina mladih parova, oslanjaju na pomoć baka, Zorice i Borke, koje obožavaju unuka.

– Aleksandar je mezimac naših porodica, svi se utrkuju ko će da provodi vreme sa njim – ispričala je.Ipak, jedna od naših najpopularnijih pevačica na posao se vratila tri meseca posle porođaja, a kako bi njihov sin bio maksimalno zbrinut angažovali su dadilju koja im pomaže kada zbog obaveza moraju da napuste kuću.

U međuvremenu je ta žena, tvrde upućeni, postala član njihove porodice i stekla veliko poverenje.

– Imali smo stroge kriterijume prilikom izobra dadilje. Bilo nam je važno da bude brižna, da voli decu i da na najbolji mogući način učestvuje u njegovom odrastanju. Baš takvu smo i našli – kazala je pevačica, koja već i tri i po godine uspešno odoleva da fotografije dečaka podeli sa javnošću.

Baš kao što poznati par ima samo reči hvale za dadilju, tako i ona o poslodavcima govori biranim rečima. Prijateljima se poverila da su Aleksandra i Filip izuzetno brižni roditelji, da dečak odrasta okružen ljubavlju i pažnjom, a mama i tata trude se da mu ispune svaku želju. kurir.rs/hello