Prevarila Sam Muža S Njegovim Ocem, A Sada Mi Svekar Svakog Dana Radi Dve Stvari, A Ja MORAM Da Ćutim

Ispovijesti

Prevarila Sam Muža S Njegovim Ocem, A Sada Mi Svekar Svakog Dana Radi Dve Stvari, A Ja MORAM Da Ćutim

Jedan trenutak slabosti bi mogao skupo da košta Britanku koja se našla u pravoj agoniji nakon što je imala seks sa ocem svog supruga.

– Moj suprug se zove Ben, i njegova majka Džosi je pre nekoliko meseci umrla od raka. Imala je samo 52 godine. Cela porodica je bila rasturena od tuge, ali niko kao Benov otac Fil – objašnjava ona i nastavlja:

– Fil se bukvalno raspadao posle njene smrti i nikako nije mogao sam da se izbori s tugom. Kada je Ben predložio da ga pozovemo da izvesno vreme živi s nama, odmah sam se složila.

– Kako je vreme prolazilo, bilo je jasno da se Fil polako oporavlja. Međutim, sve se promenilo kada je pre nekoliko nedelja Ben otišao na trodnevni poslovni put. Prva dva dana su bila normalna, ali treće noći, Fil i ja smo previše popili. Znam da to nije nikakav izgovor, ali viski je tekao u potocima i ja sam se suviše opustila. On je bio toliko tužan, i ja sam ga zagrlila da ga utešim, ali to se ubrzo pretvorilo u nešto veoma intimno – navodi žena.

– Nisam se ni osvestila, a njegove usne su bile na mojima, iznenada je odeća letela na sve strane i mi smo imali divlji s*ks na stolu u kuhinji. Na istom stolu za kojim svakog jutra doručkujem sa ćerkicom i suprugom – iskrena je Engleskinja.

– Posle svega smo otišli u svoje sobe, i narednog dana kada se Ben vratio kući, pretvarali smo se kao da se ništa nije dogodilo. I od tada sam u pravom paklu iz kojeg ne znam kako da se izvučem – priznaje ona.

– Fil ništa nije rekao, čak ni u šali, ali svaki put kada moj muž ne gleda. on me uhvati za zadnjicu ili me pomiluje po ruci. Ježim se svega toga, ali ćutim jer sam prestravljena da će svekar sve ispričati mom suprugu. Ne znam šta da radim – zaključila je Britanka. (objektiv.rs)