“BRANILI SU MI KONTAKT SA NJIM!” VIKI MILJKOVIĆ PRVI PUT OTVORENO O TAŠKETU – SA NAŠOM POZNATOM DIVOM DELILA SUDBINU!

Showbizz

“BRANILI SU MI KONTAKT SA NJIM!” VIKI MILJKOVIĆ PRVI PUT OTVORENO O TAŠKETU – SA NAŠOM POZNATOM DIVOM DELILA SUDBINU!

U emisiji Blic televizije Viki Miljković je ispričala da je sa samo 18 godina pobegla od kuće kako bi se udala za svog supruga Dragana Taškovića Tašketa. Viki Miljković i Dragan Tašković TaškeVIKI MILJKOVIĆ I DRAGAN TAŠKOVIĆ TAŠKE

– Iste večeri smo počeli da se zabavljamo. Bilo je to davnog 18. marta 1994. godine. I te večeri se desila sudbonosna veza i za mene i za nju – priča Viki.

Kako je navela, ko god kaže da u samom startu zna da je upoznao ljubav svog života – laže.

– To niko od nas nije mogao da zna. Mi smo bile jako mlade. Sreli smo se na jednom koncertu u Banja Luci. Ceca je znala da ćemo spavati tamo, ja ne. Tada sam prvi put krenula bez oca i te noći je kliknulo sa Tašketom. Divno smo se družili i te noći se desio samo prvi poljubac – priča Viki.

Veza se nakon toga nastavila, kako kaže pevačica, a vrlo brzo počeli su i da žive zajedno.

– Pobegla sam od kuće. Otac je tek kasnije saznao. Brat me je dovezao u Beograd. Moji su bili protiv te veze, a ja sam već tada znala da je to prava ljubav. Nikada se nisam pokajala. Srećna sam što sam poslušala svoje srce – kaže Viki, koja navodi da možda ne bi pobegla da joj roditelji nisu zabranili da se viđa sa njim.

Pevačica ističe da nije ni tražila da se uda, već je zbog ponašanja roditelja to uradila.

– Meni su oni branili svaki kontakt, svako viđanje. Čuli smo se tako što je mene uvek zvala neka obožavateljka, koja je ustvari bila Taške. On je dolazio u Niš, bio je više tamo, nego u Beogradu. Kada je i to bilo provaljeno, bila sam zavorena sa svih strana i nisam imala kud sem da se spakujem i odem za Beograd. Ispostavilo se da sam upravu što sam slušala svoje srce – kaže Viki.

Kako pevačica navodi, njeni roditelji su shvatili kakav je Taške čovek i do samog kraja su ostali vezani za njega. pulsonline.rs