Marina (43) Oženila Sina, Pa Pokazala Svoje Pravo Lice: “Neću Da Hranim MATOROG Konja, Snađite Se”

Ispovijesti

Marina (43) Oženila Sina, Pa Pokazala Svoje Pravo Lice: “Neću Da Hranim MATOROG Konja, Snađite Se”

Za svaku mladu ženu upoznavanje i zbližavanje sa porodicom partnera nije lako. To je doživela i jedna dama koja je prošle godine podelila svoju ispovest. Iako je na početku imala dosta saosećanja prema njoj, kako je istakla, kasnije je otkrila svoja pravo lice.

– Imam mladu svekrvu, Marinu. Ima samo 43 godine. Rano se udala. Imala je samo 18 godina kada se rodio moj muž Rade, a godinu dana kasnije i njegov brat Adam. Ona i moj svekar imali su dobar brak. Deca su odrastala u srećnoj porodici. Marina je odmah nakon srednje škole završila kurs za računovođu i počela je da radi u maloj firmi. Danas je ugledni računovođa u dobroj kompaniji – počela je ona.

Međutim, kasnije se dogodila nesreća koja je poremetila čitavu porodicu.

– Kada je Radetu bilo deset godina, njegov otac je doživeo strašnu saobraćajnu nesreću. Marina je ostala sama sa dečacima. Naučila ih je da budu odgovorni, smaostalni, da završe škole i da budu ljudi. Kada su stasali za srednju školu, Marina ih je poslala u inostranstvo na školovanje. Dobili su stipendije i ona nije morala da brine o njima. Bar ne finansijski.

Onda su se, kako je rekla, ona i Rade upoznali, a potom i venčali.

– Oboje smo studenti na završnoj godini. Marina je odlučila da nam plati troškove svadbe i medeni mesec. Posle toga smo se sa njom čuli samo jednom mesečno, da razmenimo osnovne informacije. Radetov mlađi brat živi sa majkom, ali Marina ga ne finansira. Ona često kaže: “Neću hraniti matorog konja.”

Ipak, kada je par dobio dete shvatili su o čemu se zapravo radi.

– Mi smo nedavno dobili dete, kćerkicu. Svekrva je čestitala, donela poklon u vidu pelena, hemije za dete, kašica, odeće…Izljubila nas je sve odreda i nestala. Ona ima svoj život. Ona vikendom ide na planinarenja, vozi bicikl, zimi skija, leti je na moru. Kada joj tražimo a pričuva unuku ona kaže: “I ja sam svoje sama čuvala”. Kada je zamolimo da nam pozajmi novac za kiriju, kaže: “Snađite se sami, ni meni niko nije pomagao” – ispričala je ona i dodala kakav još problem ima:

– Moji roditelji su penzioneri, jedva sastavljaju kraj s krajem. Od njih ne mogu da tražim novac, ali ni da pričuvaju dete jer su bolesni. Dok mi muku mučimo, Marina cveta. Nedavno nam je rekla: “Da sam željna bebe, udala bih se i rodila sebi jednu.” Naravno, ponekad nam daje poklone, ali to nije dovoljno. Nedavno sam imala jak grip i muž me danima negovao. Marina je došla i pričuvala unuku na par dana. Čim je videla da mi je bolje, mahnula nam je i rekla: “Sad nastavite sami!” Eto, takva je moja svekrva – zaključila je ona. (objektiv.rs)