Samoubistvo mladog fudbalera, poznat i razlog! Imao je samo 20 godina, potresne riječi oca

Region

Samoubistvo mladog fudbalera, poznat i razlog! Imao je samo 20 godina, potresne riječi oca

Strašna vijest je stigla iz Argentine, gdje je mladi fudbaler Samjuel Reboljo (20) izvršio samoubistvo pošto je njegov tim Aldosivi saopštio da neće više računati na njega i da ne žele da produže ugovor sa njim

Reboljo je u Aldosivi stigao prošle sezone, prethodno je igrao u nižim ligama. Upisao je nekoliko mečeva sa rezervnim timom u četvrtoj ligi prije nego što je klub odlučio da prekinu saradnju.

To je jako teško palo Rebolju, koji je očekivao da potpiše svoj prvi profesionalni ugovor sa argentinskim prvoligašem. U Aldosiviju su smatrali da nije dovoljno spreman što ga je navelo na strašan čin zbog kojeg se oglasio i klub.

– Iz kluba Atletiko Aldosivi duboko žalimo zbog smrti Samjuela Rebolja, igrača koji je bio dio našeg kluba prošle godine. Čelnici, treneri, kolege i prijatelji opraštaju se od njega prisećajući ga se kao odličnu osobu, koja je uvijek bila posvećena klubu, te upućuju izraze saučešća njegovoj porodici i najmilijima – saopštili su iz Aldosivija.

Samjuelov otac Hoze se od svog sina oprostio na Fejsbuku, istakavši neopisivu bol posle teške vesti o samoubistvu.

Ostavio si bol koji nikada neće biti izlječen, moj mali crni. Samo molim Boga da mi daju snagu da nastavim u ovoj noćnoj mori. Tražiću te, sine, za tvoj vječni počinak – potresne su riječi njegovog oca. (Izvor: Kurir.rs)