“IDE KO BEZ GAĆA”! Nova tašta Darka Lazića BESNI na ćerku! Evo kako joj je održala LEKCIJU, a Kaća se baš sekira!

Showbizz

“IDE KO BEZ GAĆA”! Nova tašta Darka Lazića BESNI na ćerku! Evo kako joj je održala LEKCIJU, a Kaća se baš sekira!

Katarina je dospela u žižu interesovanja kao nova devojka pevača Darka Lazića. Naime, kao devojka koja predano provodi sate u teretani, Katarina može da se pohvali izvajanim telom, a da se ne libi da ga pokaže znaju svi oni koji je prate na Instagramu.

Nedavno je, podsećanja radi, njen stajling iz lifta izazvao kako burne reakcije na društvenim mrežama, tako i naslove na portalima, što joj je majka veoma zamerila. Sama Katarina je sa pratiocima podelila poruku koju je dobila od majke, a koja ju je, i pored oštre kritike, nasmejala do suza.

– Lepo sam ti juče rekla da ideš kao bez gaća. Vidiš šta su napisali, a?! – stoji u poruci koju je dobila od majke, što je ona sama ispratila rečima: “Kad mama komentariše ono što sam obukla”.

Podsetimo, iako je Darko Katarinu tek nedavno predstavio javnosti kao novu izabranicu, nešto kasnije je priznao da je njihova ljubav dugog veka, odnosno da je svaku svoju bivšu varao sa njom.

– Katarina i ja se poznajemo 13 godina, davno smo bili u vezi i uvek smo se poštovali. Bili smo u kontaktu, viđali se i pili piće, tako da je uvek u mom životu. Ja se zapravo nikad nisam ni odljubio od Kaće, samo smo se razišli jer nije bilo pravo vreme za nas. U tom smislu sam uvek sve druge varao s njom. Ona je imala svoju vezu i brak, posle se razvela, isto kao i ja, i zašto da ne budemo zajedno? Smatram da je bolje da čovek sačeka da sazri. Mislim da smo tek sad prošli sve i možemo da uživamo zajedno do kraja života – pričao Darko. kurir.rs