Raza o mužu: Kad plešem kaže mi pazi na štiklama da noge ne polomiš…

Showbizz

Raza o mužu: Kad plešem kaže mi pazi na štiklama da noge ne polomiš…

Njena objava izazvala je lavinu komentara, a nakon što smo je kontaktirali priznala je da je riječ o šali, te da je komentari pratitelja zabavljaju. Nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa suprugom, posvetivši mu dirljiv tekst, te je otkrila u kakvom su oni zapravo odnosu.

Moj muž nikada mi nije rekao: “Nemoj me sramotiti svojim plesanjem”.

On je drugačijeg temperamenta nego ja. Ne voli plesati, tihe i povučene je naravi, uz džamiju odrastao, u džamiji je bukvalno cijeli svoj život. Vjerske škole završio, zatim Fakultet islamskih nauka u Sarajevu, po zanimanju je profesor Islamskih nauka.

Zajedno idemo na svadbe, veselja, on sjedi ja sve vrijeme plešem. Samo mi kaže: Pazi da na tim štiklama noge ne polomiš, ko će nam onda kuhati!  Eto zato, čak i u najvećim bračnim iskušenjima znala sam kakvog muškarca imam pored sebe! Čovjek koji vrijedi svake borbe!

To je pravi vjernik. Onaj koji voli da vidi svoju ženu sretnu i nasmijanu, onaj koji joj dozvoli da bude svoja, onaj koji stoji uz nju kao njen oslonac od čelika. Isto tako i on. Zna kakvu ženu ima pored sebe, ženu koja je s njima dvadeset godina, koja mu je djecu rodila, odgojila ih u Islamu, čuva svoj namaz, kuću i porodicu…

Eto zato ja mogu plesati, pjevati, veseliti se i biti svoja… Jer znam. Jer zna. Znamo, napisala je Razija u opisu fotografije. Izvor: Haberhana