U ovoj kući je odrasla Prijovićka! Prijatelj otkrio kroz šta je prolazila: Govorili da će biti obična pjevaljka, sad joj sve cvjeta!

Showbizz

U ovoj kući je odrasla Prijovićka! Prijatelj otkrio kroz šta je prolazila: Govorili da će biti obična pjevaljka, sad joj sve cvjeta!

Pjevačica Aleksandra Prijović rođena je u Somboru, a odrasla je u Belom Manastiru u Hrvatskoj, gdje je bila sve do takmičenja u “Zvezdama Granda”.

Kurir je u avgustu posjetio pjevačicin nekadašnji dom, u kom sada živi njena majka Borka Mihajlović sa svojim partnerom Fahrudinom Buljubašićem. On je otvorio vrata njihovog doma, ali nije želio da govori jer ne želi da se javno eksponira. Međutim, sreli smo Prijine prijatelje iz djetinjstva koji su nam ispričali da su veoma ponosni što je postala toliko popularna i što je uspjela, uprkos vršnjačkom nasilju koje je kao djevojčica pretrpjela, o čemu je i sama pričala za Kurir.

– Aleksandra je starija od mene godinu dana, ali smo se družili kao klinci. Posljednji put smo se vidjeli prije malo više od godinu dana, kada sam bio ovdje na odmoru. Aleksandra je super djevojka, oduvijek je bila vedra i nasmijana ma šta god da se dešavalo oko nje i to je ono što su joj mnogi zamjerali, dok su joj se drugi divili zbog te osobine. Veoma sam ponosan što je ona, koja je odrasla ovdje s nama, postala toliko popularna – ispričao je naš sagovornik nedavno, koji se nadovezao na vršnjačko nasilje koje je Prijovićka trpjela u djetinjstvu.

“E vidjećete, svi vi ćete biti u redu i otimati se za kartu da uđete na moj koncert.” Zbog toga mi je možda i najdraže što je jedna od najpoznatijih pjevačica i što će već sljedeće godine imati koncert – zaključio je on, aludirajući na veliki koncert u Beogradskoj areni za koji se pjevačica uveliko priprema.

Naša ekipa obišla je i pjevačicinu osnovnu školu “Dr Franjo Tuđman”, gdje smo zatekli jednog zaposlenog koji nije želio da govori za naš list:

– Ne znam zaista za koga me pitate, ovo je osnovna škola “Dr Franjo Tuđman”, ne sjećam se te djevojke – kratko je rekao on dok je zaključavao vrata ove obrazovne ustanove.

Bili smo i u Drugoj srednjoj školi “Beli Manastir”, u kojoj je Prijovićka upisala hotelijarsko-turistički smjer, ali ga nikada nije završila. Javnosti je poznato da mlada zvijezda ima samo završenu osnovnu školu, dok je u srednjoj završila svega tri razreda.

– Upisala sam Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Prosto, život me je odveo na drugu stranu. Kad ti se desi nešto o čemu si oduvijek maštao, kao ja o pjevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno ja školu. Kajem se i svakako želim da nastavim školu – rekla je jednom prilikom Aleksandra za “Hit informer”. kurir.rs