“TO NIJE NIKAKVA TAJNA!” Menadžeri, organzatori, domaćini slavlja, KO UZIMA BAKŠIŠ na tezgama? Rada Manojlović OTKRILA SVE!

Showbizz

“TO NIJE NIKAKVA TAJNA!” Menadžeri, organzatori, domaćini slavlja, KO UZIMA BAKŠIŠ na tezgama? Rada Manojlović OTKRILA SVE!

Pevačica Rada Manojlović važi za nekog ko nema dlake na jeziku, pa tako je više puta razbila mitove vezane za estradu i lažni sjaj koji predstavljaju u javnosti. Nakon što se u javnosti pojavio snimak s jedne svadbe na kojoj je Manojlovićeva bila glavna zvezda, gde su je gosti okitili bakšišom, kako neki tvrde, od preko 200.000 dinara, pevačica se našla na meti tviteraša.

U jednom trenutku veseli gosti su uzeli đubrovnik i Radin bakšiš skupljali metlom, pa ga ponovo bacali na pevačicu.

Sve ovo revoltiralo je one kojima je folkerka trn u oku, pa su na društvenim mrežama pokušali da je isprovociraju. Glavno pitanje je bilo da li Manojlovićeva plaća porez na veliki bakšiš, što je nju i te kako iznenadilo i navelo da kaže pravu istinu o mitu da pevači tu silnu lovu uzimaju samo za sebe.

„Pored svega, najveći problem je da li pevači plaćaju porez na bakšiš?“, upitala je Rada tviteraše koji su sve do sada bili većinom blagonakloni prema njoj.

Nakon toga, pevačica je otkrila surovu istinu koju većina njenih kolega krije.

„Postoji naš fiksni deo, odnosno fiksna cena, pogotovo na pojedinim veseljima. Ostatak dele menadžeri i organizatori s domaćinima slavlja, a to nije nikakva tajna. Tako da, nije to baš tako (barem u mom slučaju). Obrni-okreni, bakšiš je dobra volja“, napisala je Rada.

Za razliku od Rade koja ne krije da je bakšiš samo bajka za medije, njene kolege nedavno su otvoreno govorile da dobijaju ozbiljne sume za svoja gostovanja. Tako je Darko Lazić ispričao kako je na jednom romskom veselu zaradio 50.000 evra, dok je Ljuba Aličić izjavio da je dobio 25.000 evra, koje je, kako je ispričao, podelio s muzičarima. Radiša Trajković Đani, koji se za bakšiš ne libi da pije alkohol iz cipele, ispričao je da je na jednom veselju za samo pet minuta zaradio 15.000 evra. Kurir.rs/Alo