Ima 11-oro dece sa OSAM muškaraca i jako prost plan: “Ako 3 UMRU moja deca i dalje imaju njih 5” (VIDEO)

Ispovijesti

Ima 11-oro dece sa OSAM muškaraca i jako prost plan: “Ako 3 UMRU moja deca i dalje imaju njih 5” (VIDEO)

Žena koja je rodila 11-oro dece od osam različitih muškaraca odgovorila je kritičarima koji su je optužili da brojno potomstvo samo da bi mogla da živi od alimentacije i dečijeg dodatka. Žena zvana Fi iz Memfisa u SAD stekla je viralnu slavu na TikToku, gde često deli detalje o svom životu sa 11 dece.

Ali zbog toga je često na meti kritika, od kojih neki ističu da im je žao njene dece, dok se drugi pitaju rađa li decu kako bi se “ovajdila”. Ona je na to odgovorila snimajući navodna sudska dokumenta koja pokazuju da od alimentacije zarađuje samo 10 dolara mesečno po detetu.

Izgleda da ovu ženu negativni komentari ne diraju. Na svaki odgovara sarkazmom, pa tako u drugom videu govori da “želi da ima još 19 dece kako bi zaokružila na 30”.

– Muka mi je da objašnjavam zašto sam rodila 11-oro dece sa osam muškaraca. Objasniću to sada pa da me više ne ispitujete. Ako imate jedan i oduzmete jedan, ostaje vam nula. Ali ako imate osam i oduzmete tri, još uvek imate pet. Da imam samo jednog muškarca i da on ode ili umre, moja deca ne bi imala oca. Ali ako ih imam osam i trojica odu ili umru, moja deca i dalje imaju pet očeva – rekla je.

Nekima ni to nije dovoljno pa su nastavili da je nemilosrdno ismijavaju u komentarima.

“Za ime Boga, prestani da se razmnožavaš”, “To nisu Pokemoni da moraš sve da ih skupiš”, “U određenim trenucima treba primeniti kontracepciju”, “To što radiš je zločin”, neka su mišljenja u komentarima. (objektiv.rs)

@phieudoraa

Replying to @its_michon

♬ Funny Laugh no no no – Sound Effect