TRUDNA MAJKA, 4 DETETA I OTAC KOJE JE GAZDA IZBACIO IZ STANA NA ULICU SELE SE U KUĆU OD 100 KVADRATA: Ovde će naći mir (FOTO)

TRUDNA MAJKA, 4 DETETA I OTAC KOJE JE GAZDA IZBACIO IZ STANA NA ULICU SELE SE U KUĆU OD 100 KVADRATA: Ovde će naći mir (FOTO)

Kristijana, koja je u petom mesecu trudnoće, njen muž i četvoro dece iz Surčina prelaze u Kaluđericu, a opština Grocka će im plaćati kiriju četiri meseca i obezbediti drva za zimu

Porodica Ćirić definitivno se seli iz Surčina u Grocku! Za njih je pronađena kuća od sto kvadrata u Kaluđerici, a oni su juče kod notara potpisali i ugovor! Ovo je epilog dramatičnih trenutaka koje su proživljavali Kristijana, koja je u petom mesecu trudnoće, njen muž i četvoro male dece nakon što ih je stanodavac izbacio iz stana, a o kojima je Kurir pisao više tekstova. Prvu noć su morali da spavaju u kolima u Bojčinskoj šumi!

Posle naših tekstova pevačica Marija Šerifović je ponudila svoju pomoć, a reagovala je i opština Grocka. Nevena Šarić, odbornica SO Grocka, za Kurir kaže da su u toku finalne pripreme za preseljenje Ćirića na njihovu opštinu.

– Opština Grocka spremna je da prihvati ovu mladu porodicu sa dečicom. Našli smo im kuću, u blizini će imati vrtić, školu, market. Opština će im platiti četiri kirije. Posle će plaćati sami, ali je njihova molba bila da troškovi ne budu veći od 200 evra, pa smo se u to uklopili – kaže Šarićeva:

– Kupujemo im novu peć na drva. Kristijana je izrazila želju da ima i plotnu da može da kuva na njemu. Obezbedićemo i drva za zimu. Majka je rekla da im nedostaju tri dečja krevetića, pa ćemo i to kupiti. Čekamo da oni spakuju svoje stvari da bismo organizovali kombi za selidbe. Taj dan ćemo ugrejati kuću da bi im bilo lepo toplo kada dođu. Kristijana je za Kurir rekla da su potpisali ugovor sa stanodavcem na tri meseca.

– Jedva čekamo da se preselimo u novi dom! Deca su ushićena, imaće dosta prostora za igru, kutak da se radi domaći. Videli su slike kuće, znaju da je velika, njima to baš znači. Tu ćemo prezimiti i praviti planove za dalje. Ovih dana bi trebalo da se spakujemo i preselimo. Stanodavci će živeti iznad nas i jedva čekam da ih za nekoliko meseci upitam da li smo problematični kako smo bili navodno čoveku koji nas je bez razloga izbacio na ulicu i nije hteo ni da sačeka proleće.

Podsetimo, Kurir je objavio ispovest trudnice Kristijane Ćirić, koja je sa suprugom i svojim mališanima nakon dve godine stanovanja u Surčinu doživela da ih stanodavac izbaci i promeni bravu dok nisu bili kod kuće, a sve samo zato što je komšijama smetala dečja graja. Kurir.rs/Suzana Trajković

Share this content:

You May Have Missed