PLAVOKOSA LJEPOTICA ODUŠEVILA: Jedina i prava nasljednica velike zvijezde Šemse Suljaković je upravo ona! (VIDEO)

Muzički svijet

PLAVOKOSA LJEPOTICA ODUŠEVILA: Jedina i prava nasljednica velike zvijezde Šemse Suljaković je upravo ona! (VIDEO)

Mnogo puta do sada smo pisali o ovoj mladoj uspješnoj pjevačici koju mnogi prepoznaju po očaravajućem glasu koji najviše podsjeća na veliku estradnu umjetnicu Šemsu Suljaković.

Svoju karijeru započela je prije nekoliko godina kada prvi put zapjevala zajedno sa Šemsom Suljaković sasvim slučajno i od tada mediji ne skreću pozornost sa ove mlade talentirane djevojke.

Njeno ime je Đula Drini, djevojačko Velić koja je upravo izbacila svoje dvije pjesme.

Naziv pjesme za prvu pjesmu je ‘S bivšom prevari me’, a ovu koju Vam mi upravo donosimo nosi naziv ‘Pjesma za tebe’ koja je definitivno njen originalni stil pjevanja, baš onakvu kakvu je publika želi vidjeti i čuti.

Svakako, Đula je svoju karijeru započela zaslužujući njenom ocu Enesu Veliću, široj javnosti poznatiji kao EV KRIGER koji već dugi niz godina prati zvijezde Južnog Vetra kao što je Kemal Malović, Šemsa Suljaković i mnoga druga poznata imena muzičke estrade.

Kroz njen rad, dugogodišnji prijatelj koji je vlasnik video produkcije AE VIDEO, Enis Fakić istinski podržava ovu mladu talentiranu pjevačicu kojoj je do sad radio sve spotove za autorske pjesme.

Da ne bi odugovlačili, najbolje Vam je da poslušate i pogledate o čemu upravo pišemo i šta Vam donosimo!

Pogledajte i podijelite sa svojim prijateljima! (juznivetar.news)