Udala se za BESKUĆNIKA koji je spavao u žbunju: Odmah se desio PREOKRET, postavila mu je uslov (VIDEO)

Ispovijesti

Udala se za BESKUĆNIKA koji je spavao u žbunju: Odmah se desio PREOKRET, postavila mu je uslov (VIDEO)

Da u ljubavi ne postoje nikakva pravila, pokazuje priča Šveđanke po imenu Emi Abrahamson. Naime, ona je bila na putovanju u Amsterdamu, gde je upoznala ljubav svog života, muškarca koji je u tom trenutku bio beskućnik.

Ona je čekala da se nađe sa drugaricom, pa je sela na klupu u parku. Prišao joj je mladi beskućnik – brada mu je bila duga i užasno je mirisao. Ali Emi je, uprkos svemu, u njemu videla zgodnog i inteligentnog čoveka.

Pitao ju je: “Izvinite, da li znate koliko je sati?”. Oboje su bacili pogled na veliki sat koji je stajao ispred njih, a Emi je prasnula u smeh. Razgovarali su nekoliko minuta – saznala je da se zove Vik i da je iz Kanade.

Postao je beskućnik nakon što mu je putovanje krenulo po zlu, a većinu dana je provodio tako što je prosio, pio i krao hranu. Bez novca da se vrati kući, spavao je pod žbunom svake noći.

Kada se pojavila njena prijateljica, Emi se okrenula ka Viku i pitala ga da se vide ponovo. Nakon nekoliko dana našli su se na istom mestu u parku. Pre povratka u svoju zemlju, Emi mu je ostavila svoj broj i postavila uslov ako želi ponovo da se vide – mora da se dovede u red, što je značilo da više neće piti i krasti. Nekoliko godina kasnije, Vik je završio fakultet mašinstva, a njih dvoje su se venčali i sada imaju dvoje dece. objektiv.rs