“VIDELA SAM STRAH U NJIHOVIM OČIMA” Nada Obrić kroz suze progovorila o borbi sa OPAKOM BOLEŠĆU, a evo zašto se RAZVELA od muža

“VIDELA SAM STRAH U NJIHOVIM OČIMA” Nada Obrić kroz suze progovorila o borbi sa OPAKOM BOLEŠĆU, a evo zašto se RAZVELA od muža

– Mnogo puta sebi nisam znala da ugodim, od momenta kad sam rodila deca apsolutni prioriteti u mom životu su oni, sve što sam radila, radila sam da njima bude bolje. Razmišljala sam ne danas za sutra, nego za godine unapred, i to je ispalo dobro. Nisam sebi ugodila kada su moji brakovi u pitanju, to je loše – rekal je Nada, a potom otkrila da li joj je žao što nije ostala u braku:

– Očigledno nisam nešto umela zato sam danas sama, ali tako sam birala, ne žalim se, ne bih ovu slobodu i svoj mir dala ni za šta na svetu. Ja sam obično biće, svako voli da voli, da bude voljeno.

Pevačica je istakla da je svog supruga beskrajno volela, ali da im se energije nisu poklapale.

– Dva puta sam patila. Prvi put je bio baš kritičan, jedva sam to preživela, svaki razvod je težak. 16 godina sam se borila da taj brak zadržim, ali ako ne ide bolje je da se raziđemo. Ja sam učinila sve da deca ne osete razvod, uspela sam da pomirim prvog i drugog muža. Moj prvi muž dolazi u kuću kod mene i mog drugog muža kad god hoće i koliko hoće, da deca dožive da im je tata tu kad god hoće i koliko hoće – ispričala je ona i dodala:

– Prvi muž je bio sjajan čovek, divan muž, božanstven roditelj, ali energije su nam se toliko razlikovale, on je išao desno, ja levo. Ja sam htela sve sad, a on je za sve što sam predložila rekao: “Nije to dobro, sutra ćemo”. 16 godina sam ga molila, da promeni to, mi smo ostali dobri do poslednjeg dana, uvek sam ga volela do poslednjeg dana, volela sam ga kao nekog meni najbližeg. Do poslednjeg dana smo bili tu jedno za drugo.

Nada je osudila mlade koji su često bez razloga nesrećni.

– Svaka ljubav na kraju boli, kad čujem mlade, hoću fras da dobijem, to su razmažena deca, koja se ne bore, koja su naučila da dobiju mnogo toga na tacni, nemoguće da sa 20 godina imaš depresiju, mi nismo znali ni šta je depresija. Sad su u depresiji što nisu na vreme ušli u tramvaj, tu su krivi roditelji, treba malo više da ih zaposle, da povedu računa o svojoj deci. Nemam objašnjenje – rekla je pevačica.

Obrićeva je iskoristila priliku da pošalje jaku poruku svima onima koji se bore sa opakom bolešću, te je, sa očima punim suza, ispričala šta joj je dalo snagu da se tri puta bori protiv ovog opakog neprijatelja.

– Nažalost mnogo takvih ljudi danas ima, svima želim ozdravljenje, Bog je na prvom mestu kad su takve stvari u pitanju, ali Bogu morate i vi pomoći, da bi on vama pomogao. Morate sebi postaviti pitanje: “Šta da radim”. Onda treba naći razlog zašto moram i zašto hoću da se borim. Prvi put je to bila borba da preživim, jer mi deca nisu pozavršavala škole. Drugi put su oni već stasali, ali znam da sam im potrebna, a na kraju se i u meni probudila želja da budem sa njima. Treći put ponovo su bila deca u pitanju, kad sam videla taj strah u njihovim očima, i taj njihov muk, zadržane suze, strah, želja, moji unuci. Ja sam od moje Natalije, moje unuke dobila jednu poruku punu podrške, imate obavezu da se borite – poručila je Nada u emisiji Premijera Vikend Specijal.

Podsetimo, ona se čak nekoliko puta suočila s rakom, ali i sa razvodom od supruga Ace Ivanovića. (kurir.rs)

Share this content:

You May Have Missed