Petogodišnjak umro u zagrljaju roditelja nakon što je progutao pribadaču…

Region

Petogodišnjak umro u zagrljaju roditelja nakon što je progutao pribadaču…

Kyle Lewis, petogodišnjak iz Ujedinjenog Kraljevstva, preminuo je početkom studenog nakon što je progutao pribadaču s oglasne ploče. Dječačić je četiri puta oživljavan u bolnici u Leedsu, no unatoč naporima liječnika preminuo je od zadobivenih ozljeda dva dana nakon incidenta.

Prvi simptomi gljivica su ispucali nokti, nezanemarujte ih jer gljivice dovode do sepse i amputacije! Dječak je tek napunio pet godina. Nakon višestrukih napadaja i povišene temperature preminuo je na rukama svojih roditelja Emme i Marka Lewisa.

“Držali su ga na aparatima koji su ga održavali na životu sve dok mu nismo bili spremni reći zbogom. Kyle je odlučio da je pravi trenutak nakon što smo ga posljednji put zagrlili. Slomljena sam”, izjavila je Emma Lewis, prenosi The Star.

Nekoliko obiteljskih prijatelja pokrenulo je kampanju za prikupljanje sredstava za dječakov sprovod. Zasad su prikupili 2500 od ciljanih 4000 funti. Budući da je Kyle obožavao dinosaure, roditelji su odlučili da će ga pokopati s personaliziranom majicom s njegovom fotografijom i plavim srcem te likom dinosaura imena Kylesaurus. Izvor: Index