Nataša je SRPKINJA sa NAJVEĆOM zadnjicom na svetu: Zarađuje MILIONE i nema nameru da prestane da je uvećava

Zanimljivosti

Nataša je SRPKINJA sa NAJVEĆOM zadnjicom na svetu: Zarađuje MILIONE i nema nameru da prestane da je uvećava

Nataša živi i radi u Geteborgu,a najveći idol joj je Kim Kardašijan. Visoka je svega 155 centimetara i na tu visinu ima 135 kilograma. Zadnjicu je počela da uvećava davno kako bi se osećala “seksi i moćno”. Tvrdi da je imala tri operacije brazilskog povećanja zadnjice i sada joj je obim bokova čak 198 centimetara.

Ona unosi i više od 6.000 kalorija dnevno kako bi povećala masu. Jelovnik joj je baziran na pici i slatkišima, a priznala je da ume da pojede i više od šest kilograma čokoladnog krema mesečno.

Uprkos svemu, njena grandiozna pozadina nema veze sa ishranom.

– Moja transformacija šokirala je mnogo ljudi. Dosta sam dobila na težini, ali moram da se ugojim još 25 kilograma. Teško je održavati ovo telo. Morate puno da jedete, oko 6.000 kalorija dnevno, a mora i puno da se vežba – rekla je jednom prilikom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Natasha Crown (@natasha_crown_official1)

Prvu operaciju je imala sa 20 godina, a sada deset godina kasnije izgleda potpuno drugačije.

Iako mnogima deluje morbidno, Nataša zarađuje prodajom fotografija i video snimaka svog tela i zadnjice fanovima širom sveta. Samo na Instagramu Natašu prati više od 2 miliona ljudi!

– Nisam mislila da je moguće zarađivati novac na ovaj način, ali sada vidim da je moguće. S guzom sam lomila stolice, lomila sam krevete, lomila sam ljude. Uvek sam bila drugačija – kaže Kraunova.

Fanovi joj uglavnom ostavljaju reči podrške, ali ima i onih koji tvrde da je drugi samo zaluđuju i da je zapravo predmet podsmeha.

Ima i onih koji tvrde da izgleda bolje i od same Kim. najzena.rs