Ostavila je posao UČITELJICE kako bi se brinula o DEČKU: “Ustajem pre njega kako bih mu ZAGREJALA kupatilo i spremila kupku”

Ispovijesti

Ostavila je posao UČITELJICE kako bi se brinula o DEČKU: “Ustajem pre njega kako bih mu ZAGREJALA kupatilo i spremila kupku”

Britanka Samer Hokins (28) radila je kao učiteljica u jednoj osnovnoj školi u Londonu, a kada je upoznala magnata za nekretnine Bigsa Krisa (27), odlučila je da napusti posao i da se useli kod njega, kilometrima udaljenu od prestonice kako bi se brinula o njemu.

– Svako jutro ustanem pre Bigsa i uključim mu tuš, tako da je u tuš-kabini lepo i toplo kad uđe. Onda mu napravim toplu čokoladu i on mi kaže šta hoće za doručak. Šta god poželi, to i dobije, bilo da je to piletina sa pirinčem ili sendvič sa jajima – kaže Samer.

Kada ga isprati na posao ona kreće sa čišćenjem.

– Počinjem u dnevnoj sobi, pa čistim kuhinju, spavaće sobe i na kraju kupatilo. To radim svaki dan, ali nikad ne mislim da je dovoljno čisto. Kasnije Bigs ponekad svrati na ručak, ali prvo zove da kaže šta on želi a obično je to pica – dodala je.

Popodne kako kaže provodi u kupovini i u šetanju psa ili u teretani. Obilazi i kozmetičke salone, a kada se Bigs vrati oni provode kvalitetno vreme.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sumerica (@sumerica)

– Trepavice radim na svake dve nedelje, nokte na tri a nekad idem i u solariju – rekla je Samer.

– Bigs mi često donosi cveće, čokoladicu i plišanog medu da mi zahvali što sam svoju kuću pretvorila u dom, a u posebnim prilikama me razmazi dizajnerskim torbama i cipelama – dodala je.

– Nemam džeparac jer mi ne treba jer on sve plaća i daje mi novac kada mi treba, na primer da platim kazne za parkiranje. Ako izađemo zajedno, prebaci mi nešto novca da kupim novu odeću. Uvek čekam da vidim koliko će mi dati i držim se tog budžeta. Nikada to ne tražim jer ne želim da izgleda kao da ga iskorišćavam. Uzdam se u njega, ali mi to ne smeta. On se brine za sve ono što ja zovem muškim stvarima, uključujući hipoteku, komunalije i gas, a ja se brinem o njemu. Ponekad mi je kao sin.

Dok je bila učiteljica, bila je, kaže, pod velikim stresom. Zbog skupe kirije jedva se snalazila sa svojom platom i zato je sada presrećna i tvrdi da joj ništa od toga ne nedostaje, prenosi “Mirror”.

Kaže da su je svi u početku prozivali kako je samo domaćica ali da su vremenom videli koliko je srećna i samo se složili sa njenim izborom. najzena.rs