Muž joj ne DOZVOLJAVA da izađe iz kuće jer je oskudno OBUČENA: Zbog njihove SVAĐE digla se prašina na INTERNETU, a mnogi joj poručuju- ODMAH SE RAZVEDI!

Ispovijesti

Muž joj ne DOZVOLJAVA da izađe iz kuće jer je oskudno OBUČENA: Zbog njihove SVAĐE digla se prašina na INTERNETU, a mnogi joj poručuju- ODMAH SE RAZVEDI!

Sismai Avelar je supruga, majka četvoro dece i kreator digitalnog sadržaja.

Otišla je na TikTok da podeli svoju kontroverznu interakciju sa svojim mužem. “Posle svađe rekla sam mu da izlazim”, napisala je ona preko snimka. „Idem napolje“, rekla je svom mužu. “Gde ideš?” upitao je. “Idem po piće sa devojkama”, odgovorila je. “Nisam baš dobro razmislila o ovome”, napisala je na snimku. Njen muž je naglo prekinuo to što je radio. “Nešto šta?” upitao je.

“Neko piće”, ponovila je. “Ideš tako?” upitao je. “Polugola?” „Pokazujući delove tela“, dodao je. „Pokazujem trbušnjake.“ Avelar je uverila svog muža da je košulja dizajnirana da izgleda onako kako izgleda, ali njen muž to nije čuo. “Ja sam jedini koji to može da vidi”, rekao je. — Ne ideš ti nikuda.

Iako video deluje kao iscenirana priča, ljudi su je doživeli na različite načine, a sigurno je i da je bilo žena koje su iste stvari zaista doživele od svojih muževa.

”On te voli, u pravu je”, bio je oomentar jedne žene, a druga je prokomentarisala da je ovo crveni alarm i da treba da razmišlja o razvodu.

“Ništa pogrešno nije uradio, samo je zaštitnički nastrojen”, napisao je jedan pratilac, a bilo je i žena koje su smatrale da ovako počinje maltretiranje i manipulacija.

“Opustite se ljudi, sve je namešteno”, zaključio je jedan korisnik i stavio tačku na raspravu.

Da li vi smatrate da treba da postoje ovakva ograničenja u braku. najzena.rs

@datdiazcouple

How can I stay angry after this 😅 #marriage #couplestiktok #humor #husband #wife #love #fyp#CapCut

♬ Pose (feat. Lil Uzi Vert) – Yo Gotti