Svi SALONI lepote su mu ZALUPILI vrata: Za ovog KUVARA granica ne postoji, ako drugi ne žele da mu UBRIZGAJU FILERE, uradiće on to sam

Ispovijesti

Svi SALONI lepote su mu ZALUPILI vrata: Za ovog KUVARA granica ne postoji, ako drugi ne žele da mu UBRIZGAJU FILERE, uradiće on to sam

Nakon što je postao zavisnik od popularnih kozmetičkih tretmana, samo nekoliko kozmetičkih salona pristalo je da mu stavi filere. Čak i tada, uslovljen je da potpiše dokument kojim se odriče bilo kakvog prava na tužbu ako nešto pođe po zlu.

Alan je zato preuzeo stvari u svoje ruke i potrošio 13.150 evra na kurs kako bi naučio kako da sam ubrizgava filere, kako ne bi morao da se oslanja na druge. Kuvar u staračkom domu u Karluku u Velikoj Britaniji rekao je da je počeo sa filerima kada je imao samo 20 godina.

“Svestan sam da je to zavisnost, ali nakon stavljanja filera osećam se mnogo bolje u svojoj koži”, rekao je on jednom prilikom.

 

S obzirom na to da nove količine filera ubrizgava na svakih šest nedelja, to je dovelo do deformacije lica, ali i kože koja više nije elastična kao pre.

“Postoji rizik da vam usne popucaju, a obrazima rastežete kožu. Ako pustim da se fileri razgrade, sigurno ću morati da idem na zatezanje kože lica, jer su se obrazi totalno rastegli”, objašnjava Alan i dodaje:

“Kad tražim salon koji će mi staviti nove filere u usne, obično to niko ne želi da radi, ali onda kažem da sam spreman da potpišem sve potrebne dokumente u kojima izjavljujem da ih u slučaju pucanja usana neću tužiti”, objasnio je kuvar.

“Sad mogu sam da ubrizgavam filere svakih šest nedelja ili kad god poželim”, rekao je kuvar za britanski “Sun” i otkrio da bi voleo da ima još neke korekcije. Naime pored toga što bi voleo da izbeli zube, Alan bi voleo sebi da priušti i brazilsko podizanje zadnjice. najzena.rs