POSLIJE SKANDALA S BIVŠIM I PRIČE DA JE S GRADONAČELNIKOM, KONAČNO PRIZNALA: “Imam dečka” – evo šta je još otkrila Tanja!

Showbizz

POSLIJE SKANDALA S BIVŠIM I PRIČE DA JE S GRADONAČELNIKOM, KONAČNO PRIZNALA: “Imam dečka” – evo šta je još otkrila Tanja!

PJevačica Tanja Savić, koja je javno vodila borbu sa bivšim suprugom Dušanom, i oko koje su kolale glasine da je zavela gradonačelnika Banjaluke, uživa u novoj vezi

PJevačica Tanja Savić obIlJežila je prošlu godinu navodnom vezom sa Draškom Stanivukovićem, gradonačelnikom Banjaluke, nakon što su objavljene fotografije sa jednog njenog nastupa, a prije toga zbog skandala sa suprugom Dušanom Jovančevićem koji joj nije dozvoljavao da viđa djecu.

Sada je uplovila “u mirnije luke” i priznala da ima partnera. “Poslije svih mučnih godina i kroz sve što sam prošla, mislim da sam konačno zaslužila da živim život punim plućima. Ispunjena sam iznutra, ali ne bih otkrivala ko je u pitanju. Zaljubljena jesam, ali dečka čuvam kao zmija noge. Ne želim još da ga predstavljam javnosti”, rekla je pjevačica, pa dodala da je sinovima sada i otac i majka.

“Đorđu i Maksimu sam i otac i majka. Imam malo vremena za sebe i spavam periodično. Kada djeca idu prije podne u školu ispratim ih, pa se vratim da odspavam. Vikendima najčešće radim, tako da je meni ponedjeljak kao nedjelja. Radim domaće zadatke s njima, ali sam najslabija iz matematike. Više im pomažem kada rade domaći iz srpskog, jer sam za to super i uvijek sam voljela da pišem sastave”. (balasevizam.novi.ba)