ĐULA VELIĆ U AMERICI PRAVI LOM: Na vrhu bez bombastične reklame (VIDEO)

Muzički svijet

Atraktivna i glasovita Đula Velić, bez “bombastične” reklame, uspjela je sebi naći mjesto pod estradnim nebom. I to ne bilo koja pozicija, ako je suditi po “zgusnutim” terminima, njenih gostovanja. Ne zapostavlja naravno ni studijski rad. Snimila je dvije numere, ekranizirala ih i pokazala da može maestralno otpjevati aktuelni muzički izraz, ali i svoj omiljeni “orijental”.

-Na tekst Belme Sakić “Sa bivšom, prevari me” i stihove Vere Milosavljević, muziku i aranžman uradio je Enes Velić Kriger – kazala nam je ova ljupka pjevačica i dodala kako se naprosto “zalijepila” za baladu koja je stilski drugačija.

-Sve se to dopalo poklonicima moje interpretacije, onima koji me prate od početka moje karijere. Trenutno sam u St. Louisu. Imam ugovorene nastupe do iza Nove godine. Tu su i Feđa Dizdarević i Benjamin Kličić. Sve ide po planu, prezadovoljni smo jer tu je iskusna muzička pratnja, Enes Velić Kriger. Nove pjesme su fantastično primljene, na moje zadovoljstvo – dodala je Đula, piše express.ba