Novi skandalozni potez Bake Praseta: Počeo da naplaćuje slikanje sa fanovima 50 eura!

Showbizz

Novi skandalozni potez Bake Praseta: Počeo da naplaćuje slikanje sa fanovima 50 eura!

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, zbog mnogih skandala koje je napravio u posljednje vrijeme očigledno se našao u finansijskoj krizi, pa je riješio da svoj budžet popuni novim biznisom. I to ne bilo kojim, već naplaćivanjem fotografisanja sa svojim fanovima i to, da skandal bude veći – onim najmlađim.

Kako prenosi Kurir od izvora koji je prisustvovao neprijatnoj situaciji, kod Ilića više nema ništa “za džaba”, pa odnedavno za slikanje s pratiocima traži 50 eura.

– Od kada su ga skoro svi sponzori napustili, Baka se dovija da dođe do novca kako zna i umije. Bio sam prisutan kad mu je nedavno na Vračaru prišao jedan dječak i zamolio ga za fotografiju. On mu je mrtav hladan na to odgovorio: “Može, ali to košta 50 eura!” Dijete se zbunilo, mislilo je da je to šala i primaklo mu je telefon, na šta ga je on odgurnuo i rekao da prvo plati i da se ne šali. Pošto niko od djece nema toliki novac kod sebe, odmah je produžio dalje, a mali fan je ostao u šoku. Mi stariji koji smo se našli u blizini nismo mogli da povjerujemo da je toliko bahat i bezobrazan. Sramota – završava naš izvor.

Podsjetimo, jutjuber u posljednje vrijeme ređa skandal za skandalom. Nakon što je nedavno dobio prekršajnu prijavu zbog nedoličnog ponašanja i vrijeđanja koje se desilo na javnom mjestu pred policajcima i novinarima, Ilić je opet došao u sukob sa zakonom, pa je nedavno vikao na komunalce, sjeo u kola i pobjegao prije dolaska policije. kurir.rs