POŠLI U POTERU ZA UKRADENIM JAGNJETOM PA SE SUDARILI SA LOPOVIMA! Detalji bizarnog udesa u Smederevu

Region

POŠLI U POTERU ZA UKRADENIM JAGNJETOM PA SE SUDARILI SA LOPOVIMA! Detalji bizarnog udesa u Smederevu

Sedam osoba povređeno je u saobraćajnoj nesreći koja se noćas oko 2 sata posle ponoći dogodila na Požarevačkom putu u Smederevu. Kako se saznaje u sudaru su učestvovala dva automobila, u jednom su se nalazile tri osobe koje su pre nesreće ukrale jagnje i pokušale da pobegnu sa životinjom. U drugom vozilu bili su četiri osobe koje su jurile lopove.

Koliko je udes bio jak govori i činjenica da su pripadnici Vatrogasno – spasilačke jedinice iz Smedereva učestvovali u oslobađanju pojedinih putnika iz vozila. Životinja je zatečena živa na licu mesta. Kako se saznaje, lopovi sa “puntom” ukrali su jagnje i krenuli da beže, “ekipa za poteru” je krenula “golfom” za njima i došlo je do bočnog kontakta prilikom preticanja i oba automobila su završila u kanalu.

U prvom trenutku bez svesti, tri osobe iz “punta” su prevezene u bolnicu, a četiri svesne osobe iz “golfa” su takođe hospitalizovane. Utvrđeno je da svi imaju lakše telesne povrede. Vozač “golfa” je 2004. godište i ima probnu vozačku, a njemu i drugom vozaču su uzeti krv i urin zbog testa na droge i alkohol.

Jagnje je živo i zdravo vraćeno vlasniku. (Kurir.rs/Blic)