Želudac da se prevrne: SMEJALA sam se kad sam ugledala šta moj sin (2) drži u ruci, usledio je KOŠMAR

Uncategorized

Želudac da se prevrne: SMEJALA sam se kad sam ugledala šta moj sin (2) drži u ruci, usledio je KOŠMAR

Deca svašta uzimaju u ruke, i stavljaju na razna mesta, ponekad i u usta. Skoro svi roditelji mogu da se poistovete sa trenutkom kada očajno tražite nešto satima, samo da biste shvatili da ga je dvogodišnjak stavio tamo gde on misli da bi trebalo da stoji.

A onda, postoje i ovakve situacije kada većina mama i tata ne zna da li da se smeje ili plače! Jedna mama iz Velike Britanije podelila je svoje iskustvo sa nestašnim dvogodišnjakom koji je odlučio da opere WC šolju.

“Starije dete me je zvalo dok sam bila u dvorištu i reklo da se mlađi sin igra oko WC šolje. Odmah sam pojurila. Imala sam šta da vidim! Uzeo je moju četkicu za zube i ribao unutrašnjost šolje”, napisala je Nikola Stit na jednoj Fejsbuk grupi za roditelje.

“Slikala sam ga i nasmejala sam se, ali nije trebalo da se smejem jer sam ga par dana kasnije zatekla kako isto radi i sa novom četkicom koju sam kupila”, požalila se ona.

U komentarima su joj ljudi skrenuli pažnju na činjenicu da to što ga je zatekla, nikako ne znači da mu je to bio prvi put!

“I moje dete je ovo radilo, a ja sam shvatila tek kada sam uzela četkicu da bih oprala zube i osetila jak ukus sredstva za dezinfekciju”, napisala je jedna mama.

“Ko zna koliko puta je on to uradio, a da nisi znala”, dodala je druga, prenose australijski portali. (objektiv.rs)