KOMŠINICA IZ BRESTAČA TVRDI DA JE DARKO OMAĐIJAN: Otkako je sa Kaćom zaboravio na MAJKU, a ovo Branku najviše boli

Showbizz

KOMŠINICA IZ BRESTAČA TVRDI DA JE DARKO OMAĐIJAN: Otkako je sa Kaćom zaboravio na MAJKU, a ovo Branku najviše boli

Majka Darka Lazića jako je tužna što niti viđa, niti čuje svog sina. Da se nije pronela priča da se oženio, on joj se ne bi ni javio na telefon, nego je sad morao da to negira jer su ga zvali sa svih strana.

“Pa, kako žena može da se oseća. Darko će majku živu da sahrani, što se kaže. Ona ne zna ni šta se dešava sa njim. Kad joj je drugi sin, Darkov brat, rekao da je saznao za ženidbu, žena je od muke zaplakala. Pa, ona samo njih dvojicu ima. I Darko ima samo nju, otkako mu je umro otac Milan i umesto da gleda majku, da brine o njoj jer zna koliko je slomljena bila prvo njegovom nesrećom, a onda smrću muža, on je sad tako za srce ujede. I da majka ne može da se čuje sa svojim sinom da joj on kaže jel to istina ili nije! Pa to je strašno.

– Toliko da bude nemilosrdan, majka nije zaslužila. Ja ne znam šta se dešava sa tim detetom. Ili je poludeo ili ga je neko omađijao”, priča Brankina komšinica i nastavlja: “Ako je neko Darku ceo život bio podrška, to je majka, vetar u leđa za sve. Pa, on se nikom od ukućana nije javljao na telefon. Počeli su da sumnjaju da ga je Katarina okrenula protiv njih, ali tako nešto ne bi dozvolio. Sad majka opet čita kako Darko priča da živi na Kaćin račun jer nema pare, ali će da kupi luksuzan stan u Novom Sadu jer ona želi tamo da živi. Valjda će njoj da kupi, jer ga sad izdržava, pa je zahvalan, a sve druge su ga čerupale. A onda sam kaže da stalno radi. Pa gde su mu pare ako stalno radi! Taj dečko nije svestan šta mu rođena majka preživljava”, kaže komšinica koja za Branku ima samo reči hvale. (kurir.rs)