Filip zaveo kumu usred dečjeg rođendana, pa je odveo u garažu: Zbog ovog detalja, sada proklinje život

Uncategorized

Filip zaveo kumu usred dečjeg rođendana, pa je odveo u garažu: Zbog ovog detalja, sada proklinje život

Australijanac Filip Melven (31) moraće da se razvede od supruge Nore nakon što je otkriveno da ju je varao sa kumom Kelsi (27). Melven je otkriven na dečjem rođendanu, a video ga je niko drugi nego njegova ćerka (10) koja je nekoliko dana kasnije majci ispričala da je “tata bio u garaži sa kumom Kelsi”.

Jedan od cenjenijih stručnjaka iz IT oblasti u Kanberi, na TikToku je potvrdio da je napravio najveću glupost svog života, ali i da se ne kaje zbog Kelsi jer je već duže vreme gajio osećanja prema njoj. Ono na šta nije računao je da ga Kelsi potom neće podržati u otpočinjanju novog života.

Filip je, prema sopstvenom priznanju, na rođendanu jednog mališana iz familije otišao do garaže sa Kelsi, u kojoj su se ljubili. Nisu ni znali da je na tridesetak metara od njih bila Filipova ćerka sa dve drugarice.

– Rekla mi je da me je videla u garaži, a Nora mi je sledeće nedelje rekla da želi razvod. Čak je i zvala Kelsi i napala ju je kako je smela da nam se meša u brak. Priznajem da sam štitio Kelsi jer nije ona bila kriva za to, već isključivo ja – napisao je Filip.

Melven će ostati bez kuće pošto ona pripada supruzi Nori a i ćerku neće moći da viđa više od svakog drugog vikenda.

– Život ide dalje. Trenutno sam u agoniji. Supruga više neće da čuje za mene, kuma ne želi da bude neko ko će mi poslužiti za period oporavka, a ćerka ko zna šta će misliti o meni tokom života. Nadam se da će se sve vremenom srediti i da ću makar s njom imati dobar odnos – istakao je Filip na TikToku.

Korisnici aplikacije ga nisu podržali. Štaviše, u komentarima su isticali da “nije razmišljao pravom glavom”, kao i da će celog života snositi posledice toga što je zaveo kumu. (objektiv.rs)