Majka (25) se snimala sa dečakom (14) u kolima, pa otkrila KO joj je on: Svi su ostali bez reči (VIDEO)

Ispovijesti

Majka (25) se snimala sa dečakom (14) u kolima, pa otkrila KO joj je on: Svi su ostali bez reči (VIDEO)

Korisnica TikToka Kortni Li Hjuit iz SAD blago rečeno je šokirala gledaoce serijom nekoliko snimaka sa četrnaestogodišnjim dečakom. Budući da je reč o 25-godišnjoj devojci, mnogima je palo na pamet da joj je to mlađi brat, ali ne. Kortni je otkrila tajnu njihove veze koja je iznenadila sve.

– To mi je sin. Jeste, imam 25 godina, a on 14. Ali, ponosna sam na njega i volim ga više od svega – napisala je Kortni u prvom snimku ostavivši ceo svet bez teksta.

Ipak, već u drugom snimku pojasnila je stvari, otkrivši da nije zatrudnela i rodila u 11. godini života.

– Ja sam bonus majka. Ružno mi je da kažem maćeha, to zvuči strogo i nekako emotivno prazno. Kada je neko bonus majka, onda je po svemu kao i biološka majka – poručila je Kortni koja se nedavno udala za muškarca svog života koji ima 37 godina.

Korisnici TikToka poručili su joj da je sjajna majka, pošto se na nekoliko snimaka vidi koliko su deca oko nje nasmejana i radosna.

“U pravu si za termin ‘maćeha’. To mi vuče na one Diznijeve filmove sa zlim ženama. Zaista treba reći ‘bonus’ majka”, napisala je jedna Amerikanka koja takođe ima tu ulogu u svom životu.

Kortni kaže da se njen sadašnji muž razveo pre dve godine, ali da su njegova deca u sjajnim odnosima i sa biološkom majkom, ali i sa njom.

– Zreli su, jako zreli za svoje godine. Sve su shvatili na pravi način. Nisam nikom ukrala mesto ili popunila prazninu. Njihovi roditelji su samo doneli jednu korisnu odluku, posle koje sam im se ja pojavila u životu – naglasila je Kortni. (objektiv.rs)

@courtneyleehewitt

Follow our IG for the latest updates with our fam! #foryou #youngmom #bonusmom #bonusson #greenscreensticker @mraydenjacobs

♬ I’m Goin In – Drake